Miközben a Cardano megpróbálja megelőzni az Ethereumot, egy új kriptovaluta, a KangaMoon (KANG) letarolja a piacot. Ennek az új altcoinnak a 2024-es évben jelentős emelkedést jósolnak. Nézzük meg, miért.

Vajon képes lesz-e a Cardano (ADA) legyőzni az Ethereumot (ETH) 2024-ben?

A Cardano (ADA) a kriptovilágban az Ethereum gyilkosaként vált ismertté. A Cardano hálózata ezt a címet azért kapta, mert sokkal skálázhatóbb és hatékonyabb, mint az Ethereum. Azonban, bár az egyik legjobb altcoinná vált, még mindig hosszú út áll előtte az Ethereum megelőzéséig.

Értékelés szempontjából az Ethereum (ETH) piaci tőkéje 272 milliárd dollár, míg a Cardanoé 17 milliárd dollár. A Cardano hálózatán zárolt összérték mindössze 335 millió dollár, szemben az Ethereum hálózatának 35 milliárd dolláros összértékével. Azonban itt nem ér véget.

Az Ethereum hálózata 2023-ban több mint 15,4 millió új felhasználót jegyzett fel a Flipside szerint. Ezek a számok azt mutatják, hogy a Cardano még hosszú utat kell megtegyen, mielőtt megelőzhetné az Ethereumot. Az altcoinnak azonban van előnye a piaci potenciál terén.

A viszonylag magas Ethereum-ár miatt a piaci szakértők csak egy potenciális 2x-es ugrást jósoltak 2024-re. Azonban, amikor az ADA ára mindössze 0,4800 dollár, több elemző, köztük Ali Martinez is, egy potenciális 13x-es árnövekedést prognosztizált 2024-re.

KangaMoon (KANG) előrejelzése szerint parabolikus emelkedés várható 2024-ben

Miközben az Ethereum és a Cardano küzdenek, egy új szereplő lépett be a küzdelembe: a KangaMoon (KANG). Ez az új kripto projekt a mémérme rajongóinak egy felhasználóbarátabb és elérhetőbb blokklánc platformot kínál.

A társadalmi hatásra és fenntarthatóságra összpontosítva a KangaMoon már most is az egyik legígéretesebb altcoinnak számít 2024-ben. Bár a KangaMoon még mindig a kezdeti szakaszában van, a projekt már hatalmas követői táborra tett szert a mémrajongók és befektetők körében.

A legjobb piaci szakértők kiemelték a KangaMoon ökoszisztémáját vezérlő erős csapatot és egyértelmű víziót. A csapat már elárulta terveit a KangaMoon átalakítására kétutas hasznosítású mémérmévé. Ahogy a közösség nő, a csapat további projekteket fog bevonni az ökoszisztémába, mint például egy metaversum, kizárólagos NFT-k és egyebek.

A KangaMoon növekedése közepette azt tervezi, hogy hű marad a mémérme jellegéhez. Ahogy az ökoszisztéma több projekttel bővül, a KangaMoon továbbra is támogatni fogja a közösségi részvételt. Ennek eredményeként a projekt arra összpontosít, hogy segítse a mémérme rajongókat abban, hogy pénzzé tegyék játékidőüket és részvételüket az ökoszisztémában.

Az 1 milliárd KANG token 5%-a erre a célra lett kijelölve. Az izgalmas modelljével a KangaMood komoly emelkedés előtt áll az elkövetkező hónapokban. Mielőtt az előrejelzett 100x-es emelkedés bekövetkezne, a KangaMood mindössze 0,005 dolláron kereskedik érménként, ezáltal az egyik legjobb befektetendő érmevé teszi azt.

Összefoglalás

Míg az Ethereum továbbra is az élen jár, a Cardano továbbra is egyik fő kihívó, mivel fejlesztőcsapata folyamatosan dolgozik a platform képességeinek fejlesztésén. Eközben azok, akik a legjobb érmékbe kívánnak befektetni, érdemes lehet figyelni a KangaMoont.

Fedezze fel a Kangamoon (KANG) elővásárlás izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozzon a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a SzamoldKi.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!


Pénzügy