A legendás Merseyside Derby minden alkalommal a Premier League egyik fénypontja, egykoron Friendly Derby-nek is nevezték, hiszen sok esetben a liverpooli családokon belül is találunk Everton és Liverpool drukkereket. 

A hihetetlenül kiélezett küzdelmet hozó Premier League-ben idén minden meccs és pont létfontosságú. A szakértők Szoboszlai Dominikot ismét a Liverpool kezdőcsapatába várják.
 
Ma este 21:00-kor az Everton fogadja városi riválisát. A két liverpooli csapat összecsapása, a Merseyside Derby hosszú múltra tekint vissza: 1894-ben játszották az első meccset egymás ellen. Most a szokásosnál is nagyobb figyelem irányul a találkozóra, hiszen a Liverpool a második helyen áll a bajnokságban és nem engedhet meg magának botlást. Klopp csapatának nyernie kell, ha az idény végén el akarják hódítani a trófeát.

Everton Liverpool meccs, melyik TV csatornán lesz és mikor pontosan?

 
A statisztika és az erőviszonyok is a Liverpoolnak kedveznek a mai találkozón, a legutóbbi meccset az Anfielden a Liverpool 2:0-ra hozta, ráadásul míg Kloppék a végső győzelemért hajtanak, az Everton csak a 16. helyen áll a Premier League tabelláján (igaz, a szövetség 8 pontot levont tőlük). Jürgen Klopp, az évad végén távozó menedzser az előző, Fulham elleni győzelmet egy felforgatott csapattal érte el, és a szakértők azt várják, hogy az Everton ellen is belenyúl majd a kezdőbe - visszatérhet a kezdőcsapatba Szoboszlai Dominik, Mohamed Salah vagy akár Darwin Nunez is.
 
A legendás rangadót, amely akár sorsdöntő is lehet a bajnoki címért folytatott versenyben, a MATCH4 sporttelevízió és a NET4+ streamingszolgáltató műsorán láthatják a nézők.
 
Everton-Liverpool - április 24., 21:00, MATCH4, NET4+


Sport