Távkapcsolat okosan

A távkapcsolatban élők nemi élete meglehetősen ritkább, mint azoké, akik együtt tudják megélni a mindennapok gyönyöreit. Éppen azért, mivel valószínűleg minden nap beszélnek egymással, így a gyártók felkínáltak egy különleges lehetőséget, ami az okostelefonokkal vezérelhető vibrátorokat rejti magában. Ezeknek az irányításához nem kell más, mint egy alkalmazás, és ennek köszönhetően a világ bármely pontjáról kezelhető a vibrátor. 

Mennyivel izgalmasabb egy beszélgetés, ha mindkét fél tudja, hogy bármikor a csúcsra juttathatja a partnerét, és ehhez nem is kell valami bonyolult dolgot csinálni, csak kedvére játszani a telefonján. A különböző, applikációval vezérelhető vibrotojások vagy okosvibrátorok különleges élményhez tudja önt juttatni bárhol, bármikor.

Gondoljunk csak bele, hogy azt a parányi vibrátort a hüvelybe helyezve elszaladunk mondjuk a boltba, és az unalmas sorbanállást feldobjuk egy kis bizsergéssel. 

Hogyan működik a gyakorlatban?

Általában ezek a vibrátorok működtethetőek manuálisan és okoseszközzel egyaránt. Például a Szeresdmagad.hu-nál kapható Magic Motion Magic Vinije is ilyen kis huncutság. Különleges kialakításának hála könnyedén a helyére csusszan, de kilógó kis farkincájával hatékonyan kezelhetjük akár hagyományosan is.

Persze a lényege az okoseszközhöz való csatlakozás, melyet nagyon gyorsan és egyszerűen lehet kivitelezni. Miután letöltöttük az Android vagy iOS készülékre a programot, akkor kedvünkre használhatjuk. Vezérelhetjük saját rezgésprogrammal, zenével vagy akár a telefon billentésével.

Mint említettük, az eszköz különlegessége, hogy a világ bármely pontjáról elérhető a telefonunkon keresztül, és átengedhetjük az irányítást. Ergonomikus és kellemes kialakításának hála bárhol, bármikor magunkkal vihetjük a bugyinkban. Micsoda piszkos kis titok egy esti buli vagy épp egy unalmas meeting kellős közepén…

Adatot gyűjt?

Sokak félelme az okos szexjátékokkal kapcsolatban az, hogy adatot gyűjtenek rólunk. Ez csak részben igaz, hiszen a korábbi botrány kirobbanása után mára már lehetőség van az anonim adatok küldésének a kikapcsolására. Ez roppant hasznos, ha teljes biztonságban szeretnénk tudni a magánéletünket. 

Másik aggodalom, hogy bárki, bármikor elindíthatja a szekrényben pihenő kütyüt. Szerencsére ezek úgy vannak kitalálva, hogy csak bekapcsolt állapotban reagálnak a parancsokra, és persze csakis akkor, ha Bluetooth segítségével összekapcsoltuk őket. Persze érdemes ettől függetlenül az appot jelszóval védeni, főleg, ha van a közelben kiskorú. 


Szerelem Szex