Mennyit ér a házimunkád? Itt forintra kiszámolhatod

Házimunka értéke kalkulátor

Talán még soha nem gondoltál bele, hogy (pénzben is) mennyire értékes az a munka, amelyet otthon végeznek el a családanyák, háziasszonyok... Most kalkulátorunk segítségével kiszámolhatod!

Egy jó kis mellékállást keresel? Túl sok a szabadidőd és azt szeretnéd hasznosan eltölteni, úgy, hogy még pénzt is keresel vele? Vagy egyszerűen nem jösz ki a keresetedből ezért szükséged van némi mellékesre?

Akkor jó helyen jársz!

Mellékállás-kereső és ajánló kalkulátorunk segítségével néhány rövid kérdésre adott válaszod alapján adatbázisunkból kikeressük, hogy van-e számodra aktuális és Hozzád illő mellékállás ajánlat. Munkára fel!

Kíváncsi vagy rá, hogy milyennek lát Téged a férjed?

Vagy félsz az igazságtól és nem mered kitölteni ezt az önismereti tesztet? Most megtudhatod az igazságot! 

Tesztünket ITT tudod elindítani.

Minden gyakorló szülő érezte már, hogy a gyermeke mintha egy másik bolygóról jött volna vagy mintha nem is az ő nevelése lenne.

gyermek, család, anya

Gyakran szemtelenül nyilvánul meg, követelőzik, semmibe veszi a szülői döntést, és ekkor felteszi a szülő a kérdést: mennyire tisztel a gyerekem? Tisztel egyáltalán?

Kalkulátorunkkal (IDE KATTINTVA) azonnal kiderül az igazság.

2001-ben egy kanadai szervezet kezdeményezte, hogy legyen világnapja a «láthatatlan munkának» is, azaz a nem fizetségért végzett munkának. Elsősorban a családanyák, háziasszonyok által a családért végzett otthoni munkára szerették volna ráirányítani a figyelmet, de idetartozik, minden olyan önként munka, amelyet bárki megtehet és meg is tesz a közösség érdekében.

Házimunka értéke kalkulátor
Mennyit ér a házimunkád? Itt forintra kiszámolhatod
Kiszámolom!

Lehet hogy ezek is tetszenének: