Az Ethereum (ETH) token elérte a 3800 dollár fölötti éves csúcsot, de aggodalmak merülnek fel azzal kapcsolatban, hogy egy mérsékelt kereskedési forgalom növekedés mellett kérdéseket vet fel a széleskörű támogatásról. Ezekkel a piaci dinamikákkal összefüggésben a KangaMoon (KANG), egy újszerű meme érme, amely integrálja a social-fi és play-to-earn elemeket, mint az innováció erejével jelentkezik a meme érme ökoszisztémájában.

A Monero (XMR) árfolyama az elemzők szerint hullámvasúton van

A Monero (XMR) egyre növekvő ellenállással néz szembe, miután a Binance február 20-i kivezetési bejelentése sokkoló hatást keltett a piacokon. A Monero token kezdetben mérsékelt emelkedést mutatott januárban, de a kivezetési hírek 35,9%-os zuhanást eredményeztek február 6-án, amikor is az árfolyam az eddigi legalacsonyabbra, 104,98 dollárra esett.

monero coin monero token price prediction árfolyam előrejelzés

Közel három héttel később, a Monero token 23,0%-os emelkedéssel állt helyre, és február 25-én 129,17 dolláron állt. Azóta folyamatosan tapasztal növekedést. Jelenleg heti szinten 123 és 141 dollár között kereskedik a Monero XMR árfolyama, ami az elmúlt héten több mint 14%-os növekedést jelent. Habár még nem sikerült teljesen helyreállnia az árfolyamnak a legutóbbi zuhanás után, néhány elemző a Monero token potenciális felépülését látná, ami a növekvő keresletnek köszönhető, amelyet a magánéletre összpontosító alternatív érmék iránt tapasztalhatunk.

Ethereum (ETH) Új Éves Csúcsot Ütött Meg: 3,421 Dollár

Az Ethereum (ETH) az elmúlt 7 napban 16,8%-os áremelkedést tapasztalt, elérve az új éves csúcsot, 3,800 dollárt. Ez az emelkedés az Ethereum piaci tőkéjét jelentősen 460 milliárd dollárra növelte. Ennek pozitív fejleménynek ellenére aggasztó tendencia mutatkozott.

Bár az új éves csúcs elérését általában bullish jelzésnek tekintik, az Ethereum ETH tokenhez tartozó kereskedési forgalom csak 54,70%-kal nőtt, elérve a 21,2 milliárd dollárt. Ez az emelkedés rövid életű volt, mivel az utolsó 24 órában a kereskedési forgalom 40%-kal csökkent.

Ez az Ethereum kereskedési forgalmának csökkenése azonban ellentétben áll az előző hasonló éves csúcsokkal, ahol a kereskedési forgalom lényegesen magasabb volt. Ez a különbség arra utalhat, hogy esetleg hiányzik a széleskörű vásárlói aktivitás, és azt jelentheti, hogy a befektetők haboznak az Ethereum jelenlegi árszintjén.

KangaMoon: A Meme Érméket Megújítva a Social-Fi és a Play To Earn Dinamikájával

A KangaMoon (KANG) az úgynevezett meme érmék innovációjára törekszik, okosan kombinálva a social-fi és a játékban való keresés (P2E) jellemzőit, egy elkötelezett meme érme-rajongók közösségének kialakítása érdekében. A platform aktív részvételt ösztönöz a kalandos P2E ökoszisztémában, jutalmakat kínálva a KANG tulajdonosoknak rendszeres kihívások és exkluzív ajándékok révén.

Szórakoztató tevékenységekbe való bekapcsolódással a tagoknak lehetőségük nyílik jutalmakat nyerni, köztük a hálózat saját KANG tokenjét, valamint más értékes játékbeli eszközöket, amelyek valós értéket képviselnek. Ráadásul a résztvevők egyedi játékbeli karaktereket hozhatnak létre, és azokat más értékes játékbeli tárgyakkal együtt kereskedhetik a KangaMoon dedikált piacterén.

Jelenleg a folyamatban lévő token-előértékesítésének harmadik szakaszában a KANG token ára 0,01125 dollár, ami jelentős, 125%-os emelkedést jelent az 5 dolláros kezdeti értékhez képest. Közben az elemzők jelentős áremelkedést prognosztizálnak, előrejelzések szerint az előértékesítés végére akár további 350%-os növekedés is lehetséges.

A fő tőzsdékre történő bevezetésekor várhatóan a KANG 100-szoros emelkedést fog tapasztalni, ami akár egy 450%-os megtérülést is eredményezhet még az év vége előtt. Ezek a prognózisok tovább megerősítik a KangaMoon pozícióját a 2024-es legjobb meme érmeprojektjeként.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) Előértékesítés Izgalmas Lehetőségeit Ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozz Telegram Közösségükhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a SzamoldKi.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.


Pénzügy