Eközben a Terra Classic közösség több mint 98,52 milliárd LUNC tokent égetett el, hogy csökkentse a tokenek forgalomban lévő készletét.

A KangaMoon egy új ICO, amely jó lábbal indult. Egyedülálló tulajdonságai és közösségvezérelt ökoszisztémája sok befektetőt vonzott. Ez lehetővé tette a projektnek, hogy kevesebb mint két hét alatt több mint 130 000 dollárt gyűjtsön össze.

A Bitcoin (BTC) 2024-ben eléri a 112 000 dollárt 

A Bitcoin (BTC) 2024-ben az egyik legtöbbet vitatott érmévé vált a kriptopiacon a Bitcoin ETF és áprilisban várható felezése miatt.

Eközben a CryptoQuant analitikai platform vezérigazgatója, Ki Young Ju azt jósolta, hogy a Bitcoin ára 2024 vége előtt 112 000 dollárra emelkedik. A Bitcoin ára jelenleg 42 723,42 és 50 358,39 dollár között ingadozik. Az altcoin a közelmúltban 2 éves csúcsot ért el, 50 358,39 dollárt, ami bullish hangulatot váltott ki a befektetők körében.

A CoinMarketCap szerint a Bitcoin felfelé irányuló mozgása 16,5%-os és 16,6%-os emelkedést jelent a heti és havi árgrafikonon. Ha ez a bullish lendület folytatódik, a Bitcoin ára a jelenlegi történelmi csúcsra, 69 000 dollárra emelkedhet, és elérheti Ki Young Ju 112 000 dolláros előrejelzését.

A Terra Classic (LUNC) 98,52 milliárd LUNC-t éget el 

A kripto-közösség hatalmas áremelkedésnek volt tanúja az elmúlt héten, amelyet főként a Bitcoin felfelé irányuló mozgása ösztönzött. Az egyik altcoin, amely hasznot húzott a hatalmas fellendülésből, a Terra Classic (LUNC).

A CoinMarketCap adatai szerint a Terra Classic ára 8,8%-kal nőtt, 7 napos mélypontról 0,0001041 dollárról 0,0001207 dolláros csúcsra ugrott. Érdekes módon ez az árrally az altcoint a 105 legjobb crypto közé szorította vissza a piaci kapitalizáció alapján.

Eközben a Terra Classic folyamatban lévő token-égése is felelős lehet az áremelkedésért. A LUNC Metrics Terra Classic elemzőplatform szerint a Terra közösség eddig több mint 98,52 milliárd LUNC tokent égetett el .

Jelenleg a 100 milliárdos határhoz közelednek. Ha ez a token-égetés folytatódik, a Terra Classic ára magasabbra emelkedhet a következő hetekben, ahogy a kínálat csökken. 

A KangaMoon (KANG) Presale növeli a tapadást 

A befektetők érdeklődést mutattak a KangaMoon (KANG) nevű új mémérme iránt, mivel 131 435 388 dollárt gyűjtöttek az előértékesítés első szakaszában. Érdekes módon az első szakasz még nem ért véget, és a befolyt összeg hamarosan 200 ezer dollárra ugorhat.

A KangaMoon DeFi tokenjének, a KANG-nak az ára jelenleg csábító 0,005 dollár. A piaci elemzők optimisták, azt jósolják, hogy a KangaMoon a kriptoszektor egyik vezető projektjévé emelkedhet.

A KangaMoon célja, hogy forradalmasítsa a mém érméket, és az a küldetése, hogy a kriptográfiai világ legdinamikusabb és legvonzóbb közösségét ápolja. A projekt célja, hogy felkeltse a szélesebb körű kriptográfiai közösség figyelmét, és vonzó közösséget építsen fel. 

A KANG DeFi token többféle szerepet fog betölteni ebben az ökoszisztémában, a játékon belüli vásárlások, tranzakciók és egyebek kezelésében.

Ezen túlmenően a KANG token-tulajdonosoknak lehetőségük lesz több tokent gyűjteni különféle kihívásokban való részvétel révén, ami még a platform hivatalos indulása előtt is előnyt jelent. Ez a bevezetés előtti időszak remek lehetőség a korai befektetők számára, hogy csatlakozzanak a KangaMoon közösséghez.

A Yahoo Finance szerint a P2E NFT Games piac jelentős növekedést produkál, és 2022-ben elérte a 3292,73 millió dollárt, így a KangaMoon képes kihasználni ezt a trendet. 

Következtetés 

A Bitcoin növekvő lendülete és áprilisi megfeleződő eseménye az elkövetkező hónapokban a kriptopiacot bullish futásba taszíthatja. Az okos befektetők már fektetnek be olyan viszonylag olcsó, potenciális érméket, mint az új ICO, a KangaMoon. Ez a legalkalmasabb időszak a befektetők számára, hogy ilyen tokeneket vásároljanak, hogy óriási nyereséget érjenek el befektetéseikben.

Fedezze fel a Kangamoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

 

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Számoldki.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!


Pénzügy