Solana (SOL) 308,5%-kal emelkedett eddig idén – Akár $162,60-ig is megugorhat Ali Martinez szerint

A Solana (SOL) értéke folyamatosan emelkedett, és az év elejéről (YTD) nézve 308,5%-os emelkedést tapasztaltunk. Ráadásul a Solana árfolyama közeledik a $95-ös szint támogatásához, és jelentős figyelmet kapott egy neves kripto elemzőtől, Ali Martineztől.

Az elemző szerint a Solana kriptovaluta hamarosan stabilan a fent említett szint felett tarthatja magát, és akár $113-ig is emelkedhet. Azonban az árfolyam előrejelzés alapján, amennyiben az eddigi teljesítményt vesszük alapul, a Solana árfolyama 2024 végén elérheti a $162,60-as szintet.

A Ripple (XRP) lendületet nyer 26,4%-os emelkedéssel – Az árfolyam elérheti a $0,8-at

A Ripple (XRP) értéke másrészről konszolidálódott, és a $0,50-es támogatási szinten van. A kriptovaluta erős támogatási szintet mutathat az 50 napos és 150 napos mozgóátlagoknál, és most a bika piaci lendületre van szüksége a szilárdság visszanyeréséhez.

Az XRP árfolyama 26,4%-kal növekedett az év elejéről (YTD), ami pozitív általános piaci hangulatot eredményezett az iparágban. A múlt heten a Ripple kriptovaluta árfolyama $0,49-ről $0,53-ra emelkedett. Az XRP árfolyam előrejelzése szerint 2024 végén elérheti a $0,8-as szintet.

A Pullix (PLX) az előértékesítés utolsó két szakaszában van – Az ár akár 100-szorosára is nőhet

A Pullix (PLX) egy közelgő DeFi projekt, amely az előértékesítés utolsó két szakaszában van. Egy olyan Web3 platformot fog bevezetni, amelyre bármely befektető hozzáférhet bármilyen eszközhöz, ideértve a kriptovalutákat is, anélkül, hogy bármilyen KYC eljáráson kellene átesnie.

Az ökoszisztéma elemei között szerepelni fognak a CEX-ek és a DEX-ek, és egységes hibrid megközelítést hoznak létre. Emellett a felhasználók marginális kereskedést folytathatnak minden eszközosztályon, és akár 1000:1 arányú tőkeáttételt is szerezhetnek.

A befektetők fix passzív jövedelemhez is juthatnak a likviditás biztosítási rendszeren keresztül. Itt csak likviditást kell biztosítaniuk az automatizált piacalkotóknak (AMM-ek). Ezenkívül bevezetésre kerül egy token-égetési funkció, és a platform 30 napon belül indul el.

Jelenleg több mint 15 000 tulajdonosnak van PLX-e, és jelenleg az ICO blokkláncának 8. szakaszában van a 7. szakaszban. Itt az árfolyam $0,1-en kereskedik, az elemzők pedig egy 100-szoros áremelkedést várnak a startnál, ami a jelenleg legjobb kriptopénzbe való befektetést teszi lehetővé.

Összefoglalás:

A Solana és a Ripple egyaránt pozitív trendet mutatnak a grafikonokon, és az elemzői előrejelzések alapján új magasságokat érhetnek el a következő kereskedési ülések során. Eközben a Pullix emelkedik, miután a DeFi projekt új elemeket vezet be, amelyek segíthetnek abban, hogy a versenytársak előtt járjon a start után.

További információkért a Pullix előértékesítésével kapcsolatban tekintse meg az alábbi linkeket:

Tovább a Pullix oldalára

Csatlakozz a Pullix közösségéhez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a SzamoldKi.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.