Bár lehet, hogy már hallottál FLOKI-ról és SHIB-ről, a KANG most előértékesítésének 3. fázisának csillaga, amely 2024-ben a következő 100X-es mém-coin lehet. Lássuk, miért.

Floki (FLOKI): Közel 350%-os emelkedés

Az utóbbi időben a Floki (FLOKI) egy bullish hullámot taposott ki magának . A Floki árfolyama az elmúlt 30 napban 0,000027 dollárról 0,000122 dollárra emelkedett a CoinMarketCap statisztikái szerint. Ez egy 341%-os emelkedés. Ez a mémérem piaci tőkéje egyidejűleg 265 millió dollárról 1,16 milliárd dollárra nőtt.

A mémcoin technikai elemzése szintén pozitív képet mutat. Például a Floki érme most az 50—és 100 napos EMA felett kereskedik. Ráadásul 27 technikai mutató vételi jeleket mutat. Ennek eredményeként a kriptopiaci szakértők a Floki árfolyamának 0,000171 dollárra történő emelkedését jelzik előre 2024 második negyedévében.

kriptó rakéta és bull market

Shiba Inu (SHIB): Feljut a TOP10 Kriptovaluta Listájára

Eközben a Shiba Inu (SHIB) is hatalmas növekedést mutatott. Ez a mémcoin megelőzte az Avalanche (AVAX) árfolyamát is, és most a legjobb 10 kriptovaluta között van. A CoinMarketCap adatok szerint a Shiba Inu árfolyama az elmúlt hónapban 0,0000090 dollárról 0,00003415 dollárra nőtt. A piaci tőkéje ebben az időszakban 5,33 milliárd dollárról 20,15 milliárd dollárra ugrott.

Mint a mémérem-titánok egyike, ez a bikás trend folytatódhat. A Shiba Inu technikai elemzése éppen ezt mutatja, mivel 27 mutató zöld fényt mutat. Nem csak az, de az SHIB most az 50—és 100 napos EMA felett kereskedik. A piaci elemzők optimista Shiba Inu árfolyam-előrejelzést tettek—a 0,000042 dolláros emelkedésre a 2024-es második negyedévben.

KangaMoon (KANG): Az Emelkedő Meme-coin Csillag

A KangaMoon (KANG) az emelkedő csillagok egyike a mémérmék között. Ami KANG-ot más projektektől megkülönbözteti, az az, hogy létezik hasznosítása és hangsúlyozottan a közösségi részvételre összpontosít. Más szavakkal, a KANG tokenek hamarosan egy játékhoz használt valutává válnak, amely játék-alapú jövedelem (P2E) a játékhoz. A játékosok ezt a mémérmét fogják használni játékbeli tárgyak és karakterfejlesztések vásárlására.

A token jelenleg az előértékesítés harmadik szakaszában van. Már közel 670 ezer dollárt gyűjtöttek, ami egyértelművé teszi, hogy nagy a kereslet erre a projektre. Jelenleg mindössze 0,01125 dollárba kerül - ez 125%-os hozam azoknak, akik korán vásárolták meg. Azonban ez a százalék növekedni fog, ahogy a szakértők előrejelzik, hogy 2024 második negyedévében egy Tier-1 CEX bevezeti ezt a mémérmét.

A szakértők azt is előrejelzik, hogy a P2E NFT játékok piaca 2028-ra elérheti az 885 millió dollárt, így ennek a mémérmének még sok lehetősége van a növekedésre. Érdemes megjegyezni, hogy azok, akik aktívan részt vesznek a közösségben a posztok megosztásával és a tweetek kommentálásával, jelenleg ingyenes KANG tokeneket kaphatnak.

Ha ingyenes KANG tokenekre vágysz, légy aktív közösségi tag, és lehet, hogy szerencséd lesz. Ezzel az ösztönzővel a KangaMoon a legaktívabb mémközösséget is megalapíthatja a mémérmék piacán. Taggá váláshoz regisztrálj alább, és minden vásárláshoz 10%-os bónuszt kapsz.

Vajon a KangaMoon felülmúlhatja a Flokit és a Shiba Inut?

Jelenleg a KangaMoon piaci tőkéje alacsony, mindössze 11,25 millió dollár. Ez előnyt jelent a Floki és a Shiba Inu-val szemben, mivel kevesebb új tőkét igényel egy hatalmas emelkedéshez. Ezek minden ok miatt KANG az egyik legjobb új mémérem, amit érdemes figyelni.

Fedezd fel ma a KangaMoon (KANG) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a SzamoldKi.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.