Az Ethereum (ETH) árfolyama 2024 negyedik negyedévének végére várhatóan 6 330 dollárra fog emelkedni

Az Ethereum (ETH) ára az elmúlt hónapban 62%-kal nőtt, és az év elejétől számított növekedése 155% volt. Ráadásul az elmúlt héten az Ethereum árfolyama hatalmas felfelé mutató lendületet mutatott, amikor átlépte a 4000 dolláros árfolyamgátat.

ethereum kriptó

Konkrétan az Ethereum kriptovaluta ára 3756,21 dollárról 4070,60 dollárra emelkedett. Ennek eredményeként jelenleg nagy az optimizmus a jövőjét illetően, így az Ethereum aktuális árfolyam előrejelzése szerint a kripto akár 6330 dollárig is emelkedhet 2024-ben.

A KangaMoon (KANG) büszkélkedni fog a Social-Fi elemekkel és a P2E ökoszisztémával

A KangaMoon (KANG) egy olyan altcoin, amely teljesen megváltoztathatja az iparágat egy egyedülálló megközelítés bevezetésével, ahol teljesen a közösség vezérli, és ahol a tokenjének széleskörű használata van a Social-Fi elemekben. Ez a platform komoly versenytársa lesz más projekteknek, például a Shiba Inu-nak és a Dogecoinnak a meme iparágban.

Az Ethereum hálózatán épül, és követi az ERC20 token szabványt. Ez kompatibilissé teszi széles körű tárcákkal, de ez még nem minden előnye, amivel bír. A platform még a Play-to-Earn (P2E) jellemzőket is tartalmazni fogja, amellyel világszerte összekapcsolja a játékosokat, így egymással küzdhettek meg harcokban és versenyeken, hogy kipróbálják képességeiket.

Ezen felül, a platformon keresztül, már az előértákesítés idején is számos módon lehet pénzt keresni. Például megoszthatnak tweeteket, hozzászólhatnak, vagy játékbeli cselekedeteket végezhetnek. Minden felhasználó részt vehet heti, havi vagy negyedéves kihívásokban, és emellett hozzáférhet további tokenekhez.

A projekt jelenleg a blokklánc ICO időszakát éli, ahol elérte a 3. szakaszt. 125%-kal emelkedett eddig, ahol az értéke 0,005 dollárról emelkedett 0,01125 dollárra. Továbbá több mint 1,2 millió dollárt gyűjtött, és hamarosan 2 millió dollárt is összegyűjthet, különösen 2024 második negyedévében, ahol a főbb tőzsdéken történő bejegyzéseket várja. Ennek eredményeként az elemzők a bevezetését követően 100-szoros áremelkedést várnak. Mindezek alapjánt úgy tekintik, hogy ez a legjobb új kriptovaluta most, amibe befektethetünk.

Összefoglalás

Világos, hogy az Ethereum az elmúlt időszakban uralkodott a chartokon, különösen amikor átlépte a 4000 dolláros árfolyamszintet. Azonban minden szem most a KangaMoon kriptovalután van, mivel nemcsak jelentős ROI-t nyújtott a korai befektetőknek, hanem hamarosan új akadályokat is leküzdhet és jelentősen emelkedhet. Ezek a tényezők teszik a KANG-ot az egyik legjobb kriptovalutává, amit most érdemes megvásárolni.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozzon a Telegram közösségükhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a SzamoldKi.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.