BKK bérlet információk 2024

Az éves bérletek változatlanul 12 szelvényből állnak. Az első tizenegy szelvény egy-egy hónapig érvényes, míg az utolsó szelvény egy hónapnál néhány nappal hosszabb ideig érvényes, hogy összesen 370 napos legyen az egész bérlet érvényességi ideje.

Az éves Budapest bérlet, amely havi díjat tartalmaz, január 6-án 02:00 óráig használható, és a tartózkodási évet követően érhető el.

Az éves bérletek megvásárlásakor az összes 12 szelvényt egyszerre kapod meg. Bár nem lehet az egyes szelvényeket külön-külön értékesíteni, az utazások során mindig csak az adott időszakban érvényes szelvényt kell bemutatnod.

Budapesti tömegközlekedés jegy és bérlet árak 2024

Éves bérletek cseréje, visszaváltása Budapesten 2024

Az éves bérletek cseréje és visszaváltása csak a meghatározott díjszabás és üzletszabályzat szerint lehetséges, ekkor vissza kell adnod az összes felhasználatlan szelvényt.

A havi díjú éves bérletek kivételt képeznek, mivel csak az érvényességi hónapoknak megfelelő számú szelvényt nyomtatják ki, ami arányban áll az elköltött összeggel. Tehát csak annyi szelvényt kapod, amennyit az érvényességi idő végéig felhasználhatsz. Például január 1-jén 12 szelvényt, míg július 1-jén már csak 6-ot kapsz.

Az arckép nélküli éves Budapest bérlet megrendelésekor a Baross téri és Deák téri ügyfélközpontban, valamint a Rumbach Sebestyén utcai Központi ügyfélszolgálaton, vagy futártól lehet átvenni, ha legalább 10 darab bérletet rendelnek.

Az éves bérletek cseréjét és visszaváltását a Rumbach Sebestyén utcai Központi ügyfélszolgálat, valamint a Baross téri és a Deák téri ügyfélközpont 250 ezer Ft értékhatárig végzi.

BKK bérlet árak Budapest 2024

BKK Budapesti bérlet ára 2024 tömegközlekedés busz villamos metró

- Budapest 24 órás jegy ára: 2 500 Ft

- Budapest csoportos 24 órás jegy ára: 5 000 Ft

- Budapest 72 órás jegy ára: 5 500 Ft

- 7 naptári napra érvényes Budapest-hetijegy ára: 6 500 Ft

- 15 naptári napra érvényes arcképes félhavi (15 napos) Budapestbérlet ára: 6300 Ft

- 15 naptári napra érvényes arcképes félhavi (15 napos) Budapestbérlet cégeknek: 7 000 Ft

- arcképes havi Budapest-bérlet ára: 9.500 Ft

- arcképes havi Budapest-bérlet cégeknek: 10.500 Ft

- arcképes negyedéves Budapest-bérlet ára: 28 500 Ft

- arcképes negyedéves Budapest-bérlet cégeknek: 31 500 Ft

BKK bérlet Budapest 2024 ára, BKV bérlet ára Budapesten 2024-ben

- évre szóló arcképes (visszaváltható) éves Budapest-bérlet havi ára: 10 500 Ft

- egy évig érvényes, vissza nem váltható arcképes kedvezményes éves Budapest-bérlet ára 2024: 103 000 Ft

- egy évig érvényes, vissza nem váltható arcképes kedvezményes éves Budapest-bérlet cégeknek ára: 114 600 Ft

- évre szóló arckép nélküli éves Budapest-bérlet ára: 189 000 Ft

- kiegészítő heti Budapest bérlet ára: 2 450 Ft

- tizenöt naptári napra érvényes arcképes félhavi (15 napos) Budapest bérlet közoktatásban tanulóknak ára: 2 300 Ft

- arcképes havi Budapest bérlet közoktatásban tanulóknak ára: 3 450 Ft

- arcképes havi Budapest bérlet felsőoktatásban tanulóknak ára: 3 450 Ft

- arcképes negyedéves Budapest-bérlet közoktatásban tanulóknak ára: 10 350 Ft

- arcképes negyedéves Budapestbérlet felsőoktatásban tanulóknak ára: 10 350 Ft

- arcképes szemeszterre szóló Budapest-bérlet közoktatásban tanulóknak ára: 16 200 Ft

- arcképes szemeszterre szóló Budapest-bérlet felsőoktatásban tanulóknak ára: 16 200 Ft

- 1 évig érvényes, vissza nem váltható arcképes kedvezményes éves Budapest-bérlet közoktatásban tanulóknak ára: 37 800 Ft

- 1 évig érvényes, vissza nem váltható arcképes kedvezményes éves Budapest-bérlet felsőoktatásban tanulóknak, ára: 37 800 Ft

- arcképes havi Budapest-bérlet nyugdíjasoknak, ára 2024:  3 330 Ft

- arcképes negyedéves Budapest-bérlet nyugdíjasoknak: 9 990 Ft

- egy évig érvényes, vissza nem váltható arcképes kedvezményes éves Budapest-bérlet nyugdíjasoknak ára:  36 600 Ft

- arcképes havi Budapest-bérlet kisgyerekeseknek, ára: 3 450 Ft

(az árakat frissítjük, ha azok változását hivatalosan is bejelentik)

mennyibe kerül a BKK bérlet Budapest 2024, hány forint egy nyugdíjas, diák, havi, éves bérlet Budapesten 2024-ben?

BKK 2024 - Budapesti Közlekedési Központ információk

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a közlekedési szolgáltatásokért felelős intézmény Budapest városában, Magyarországon. Itt van néhány fontos információ a BKK-ról:

- Feladata és szerepe: A BKK felelős Budapest tömegközlekedésének irányításáért, koordinálásáért és fejlesztéséért. Célja a hatékony közlekedési rendszer biztosítása a városban, valamint a lakosság és a turisták kényelmes és megbízható közlekedésének elősegítése.

- Szolgáltatások: A BKK számos közlekedési szolgáltatást nyújt, beleértve a villamosokat, buszokat, metrókat, hév vonatokat és hajókat. Felelős a menetrendek készítéséért, az útvonalak tervezéséért és a jegyértékesítésért is. A BKK honlapján és mobilalkalmazásában elérhetőek a legfrissebb információk, menetrendek, jegyárak és közlekedési hírek.

Jegy- és bérlet rendszer 2024: A BKK jegyrendszerének célja egyszerű és kényelmes jegyvásárlást biztosítani. Jegyeket lehet vásárolni a jegyautomatákból, a BKK ügyfélközpontokból, illetve mobilalkalmazásokban is. A BKK rendelkezik különböző jegyfajtákkal, például egyszeri utazásra, napijegyekre, havi bérletekre és turisztikai jegyekre. Számos BKK bérlet is van, melyből mindenki kiválaszthatja a saját utazási szokásaihoz leginkább illeszkedő megoldást. A BKK bérlet ára 2024 -ben számos tényező függvénye és különböző kedvezményeket tartalmaz.

- Információk és ügyfélszolgálat: A BKK ügyfélszolgálata segít a közlekedéssel kapcsolatos kérdésekben és problémákban. Elérhetők személyesen az ügyfélközpontokban, telefonon és online. A BKK weboldalán találhatók friss hírek, közlemények és hasznos információk a közlekedéssel kapcsolatban.

- Fejlesztések és tervek: A BKK folyamatosan dolgozik a közlekedési infrastruktúra fejlesztésén és a szolgáltatások javításán. Új vonalak, járművek és technológiák bevezetése a tervek része. A BKK a városi közlekedési rendszer fenntarthatóságára és a közlekedési igények kielégítésére törekszik.

Az információk és szolgáltatások idővel változhatnak, valamint az infláció miatt a BKK bérlet és BKK jegyárak is változhatnak, ezért mindig érdemes friss információkat keresni a BKK hivatalos forrásaiból.