A Cardano (ADA) egy homályos kriptopiacon navigál

A Cardano blokkláncot támogató kriptovaluta, a Cardano (ADA) jelenleg körülbelül 0,46 dolláron kereskedik, ami az elmúlt napokban körülbelül 2,46%-os csökkenést jelent. Az elmúlt hét során a Cardano árfolyamában nem voltak jelentős növekedések vagy csökkenések, de elérte a körülbelül 0,50 dolláros csúcsot. Ez az oldalirányú mozgás összhangban van a piac általános irányával.

Bár nem voltak jelentős ármozgások, néhány napi ingadozás előfordult. Voltak kisebb napi változások, de jelentős árfolyamváltozások nélkül. Néhány nap az árfolyam kissé 0,45 dollár felett kezdődött, majd ingadozások után az aktuális szinten állapodott meg.

Hamarosan várható a Vasil Hard Fork, egy jelentős frissítés, amely jobb hálózati skálázhatóságot és intelligens szerződésképességet ígér. Ha sikeres lesz, ez jelentősen növelheti Cardano vonzerejét a fejlesztők és felhasználók számára, ami további árnövekedéseket eredményezhet a jövőben.

Az XRP átvészeli a piaci stagnálást, de a jogi csata beárnyékolja a jövőt

Bár nem mutat jelentős nyereséget, az XRP is elkerülte a nagy veszteségeket, jelenleg a 0,53 dolláros szint körül mozog 2024. május 23-án. Az utóbbi napokban az XRP árfolyama nem volt teljesen lapos. Az árfolyam időnként enyhén 0,53 dollár alá esett, de sikerült újra növekednie, röviden elérve a 0,54 dolláros szintet.

A szakértők az XRP árfolyamának ingadozását a Ripple Labs és az SEC közötti jelenlegi jogi vitára vezetik vissza. Ennek eredményeként a befektetők óvatosan figyelik a per kimenetelét, amely befolyásolja az árfolyamot.

Annak ellenére, hogy jelenleg nehézségekkel küzd, az XRP-nek van helye a növekedésre a jövőben. Az XRP értéke és hasznossága drámaian növekedhet, ha a Ripple megnyeri a pert, és ezáltal több ember használhatja határokon átnyúló fizetési megoldásait.

A Raboo előértékesítése felforrósodik, mivel az AI-alapú mém érme 100x növekedésre készül

Raboo kripto token ICO

A Raboo 40%-os értéknövekedésének híre üdvözlendő meglepetést jelent a kripto közösség számára, különösen azoknak, akik Cardano-t és XRP-t tartanak, mivel a Raboo exkluzív korai hozzáférést kínált ezeknek a jól ismert érméknek a birtokosai számára az előértékesítés során.

Az elemzők nagyon optimisták a Raboo fejlődését illetően, akár 233%-os áremelkedést is suttogva az érme előértékesítési időszaka alatt, amit egy elképesztő 100x-os ugrás követhet a bevezetéskor. A Raboo befektetői aranybányán ülhetnek, ha ezek a jóslatok valóra válnak.

A platform célja, hogy egyedülálló legyen az AI technológia integrálásával és egy erős közösség építésével. A 2024-es év "legnagyobb AI-alapú mém érme" néven emlegetett Raboo olyan funkciókat ígér, mint a "Post-to-Earn" platform, amely lehetővé teszi a mémrajongók számára, hogy pénzt keressenek közösségi média tartalmaik révén. Emellett a Raboo célja, hogy összekapcsolja a mém érme rajongókat világszerte, egy élénk és hasonló gondolkodású közösséget ápolva.

A Raboo előértékesítése jelenleg a 3. szakaszban van, és 2024. május 23-ig már lenyűgöző 1.440.000 dollárt gyűjtöttek össze. Az előértékesítési ár 0,003 dollárról indult, és jelenleg 0,0042 dollárnál tart Raboo token (RABT) esetében. Az elemzők szerint a befektetők akár 100x-os megtérülésre is számíthatnak.

Kétségtelen, hogy a Raboo egy olyan projekt, amely képes megváltoztatni a mém érme narratívát. Most lehetőséged van részt venni az utazásban már a token előértékesítés során.

Összegzés

A Raboo nem akar csupán egy újabb mém érme lenni. A platform célja, hogy bekerüljön a piaci kapitalizáció szerinti top 20 kriptovaluta közé, és a nagyok közé tartozzon. Egy modern AI csavarral, ez olyan iparági óriások szintjére emelheti őket, mint a Dogecoin és a Shiba Inu.

Vajon a Raboo lesz a következő nagy durranás a mémek világában? Bár az idő majd eldönti, egy dolog biztos: nem akarod kihagyni a Raboo előértékesítését.

Tudj meg többet ITT a Raboo előértékesítéséről.

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal

Twitter:

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a SzamoldKi.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.


Pénzügy