Csakis lépésenként

Nem árt tudni, hogy a menyasszony hogyan viszonyul a lánybúcsúhoz. Azaz szeretne-e egyáltalán és ha igen, milyen elképzelései vannak róla. Hova szeretne menni, mennyi időre és mégis, a legfontosabb paramétereket össze kell gyűjteni. Sokaknak egyértelmű, hogy nyugodt szívvel szerveznek egy chippendale fiút a mulatságba, de lehet, hogy a leendő ara számára ez már nem fér bele. 

Ha ezt tudjuk, akkor ideje kalkulálni a várható költségekkel. Ez egy rendkívül lényeges pont, hiszen nem hasonlíthatunk össze egy estét a városban azzal, hogy hétvégén leruccanunk egy páran a Balcsihoz vagy épp egy egzotikusabb helyre. A legjobb, ha leültök megbeszélni a legfontosabb részleteket, vagy épp egy kézbe adjátok az irányítást. A rengeteg egyeztetés miatt a legjobb, ha egy kézben van a szervezés, azaz döntsétek el, hogy:

Ki irányít?

Azaz, hogy ki lesz a főnök, aki kézben tartja a szervezést és az eseményeket. Természetesen a legjobb, ha van 1-2 segítő, akikkel mindent meg lehet oldani, mert a legrosszabb döntés, ha mindenki bele szeretne szólni a szervezésbe. Ennek a vége rendszeresen káosz és összeveszés. 

Ha megvannak a személyek, akkor indulhat a tervezés. A legjobb és leginkább átlátható, ha mindent felírunk egy papírra, és abból gyúrjuk össze a kész lánybúcsú programot. Rengeteg izgalmas lehetőség vár, hiszen ha csak a játékokat vesszük alapul, számtalan segédeszköz áll a rendelkezésünkre. Ilyenek például a különböző színű és méretű virágkoszorúk, a különféle lufik színe, mérete és formája, az esetleges fejdísz. Ehhez még hozzájöhetnek a képi eszközök, mint a lánybúcsú fotóalbuma esetleg a fotókellékek, amik az igazán jó képekért felelnek. 

Az sem mindegy, hogy honnan szerezzük be ezeket az eszközöket, mivel ha mindenért egyesével el kellene rohangálni, akkor az meglehetősen költséges és időrabló lenne. Éppen ezért inkább próbálkozzunk az interneten, amivel pénzt, időt és energiát spórolunk. Persze jogos a kérdés, hogy hol találunk rá ezekre a különféle kiegészítőkre? A DekorPlaza.hu-nál kapható lánybúcsú kiegészítők között garantáltan jó minőségű és kedvező árú darabok várnak, legyen szó lufiról vagy akár csak páros bögrékről!

Ne feledjétek, a legjobb, ha mindig szem előtt tartjátok a menyasszony kéréseit, hiszen ez mégiscsak az ő bulija!


Szerelem