Február elsején egyedülálló fogyókúrás program indult Budapesten: egy 10 fős csapat szakértői és családi támogatással veselkedett neki a kilók leolvasztásának. A Royal Shape Life életmód program vezetője, Rénes Szilvia kizárólag olyan jelentkezőket válogatott be közéjük, akik megfelelően motiváltak, és a környezetük is segíti őket célul elérése érdekében. Cserébe a résztvevők profi háttérrel, edzésekkel, étkezési felkészítéssel és plusz szolgáltatásokkal garantált eredményt érhetnek el a végére.

 

Az egy hónapja tartó fogyókúrás program csütörtökön komoly mérföldkőhöz érkezett. A résztvevők egészséges és fogyókúrás vacsorával ünnepelték meg az eddig leolvasztott kilókat és a tovaszállt centimétereket egy különleges vendég, Gáspár Evelin társaságában. A fiatal lány az elmúlt években 30 kiló súlyfeleslegtől szabadult meg kitartó munkája eredményeként, történetével motiválta a résztvevőket a folytatásra.

 

"14 éves korom óta diétázom és 16 éves korom óta edzem. Nagyjából harminc kilót fogytam, most 73 kiló vagyok. Ami még rajtam van, az nagyjából öt kiló, de ezt már nagyon nehéz leszedni, iszonyatosan keményen küzdök érte. Átalakulásom történetét sokan követik nyomon az interneten, és örülök, hogy elsőként most személyesen is beszélhettem róla. Megtisztelőnek éreztem, hogy az eddigi munkám és időm befektetése ilyen módon is kamatozik, hiszen példa lehetek mások számára. Jó érzés segíteni más embereknek, sokan például miattam kezdtek el fogyókúrázni" - mondta Gáspár Evelin. 

Kapcsolódó kalkulátoraink:

Milyen a testsúlyom? - kalkulátor

Mennyi kalóriát vihetek be naponta? - kalkulátor

Mennyire vagyok elsavasodva? Gyomorsav/reflux kalkulátor


Egészség Sport Életmód