Sokan azért, mert szeretnek nézelődni, szeretik megismerni az adott országot közelebbről. Repülős utaknál ezt sajnos nem lehet megoldani. Pár óra alatt ugyan el lehet jutni a kiválasztott országba, de a tájból semmit sem látnak az utazók. idén nyáron is sokan nekivágnak autóbusszal a nyaralásnak, nekik ajánljuk a Flixbus kupon megoldásait. 

Az ingyen elérhető buszos kuponok európai buszos utakhoz használhatók fel és a legjobb árakon lehet így utazni. Ingyenesen azok vehetnek részt a buszos utazásokon, akik részt vesznek a sorsolásokon. A Flixbus gyakorta rendez versenyeket és szervezi a sorsolásokat, emellett spontán is adnak engedményeket. Az évek során szerveztek már szelfi kihívást, ’tervezz egy buszt” versenyt. A hírlevélre feliratkozva biztosak lehetünk abban, hogy semmiről sem fogunk lemaradni. Exkluzív ajánlatokat és engedményeket kínálnak és elsőként lehet értesülni minden újdonságról. Facebook oldalukon is közzéteszik az exkluzív ajánlataikat így akár ott is nyomon lehet követni a híreket, versenyeket és az engedményeket.

Természetesen nem csak a Flixbus kínál kuponok formájában megtakarítási lehetőségeket. Ezeket a kuponokat meg lehet tekinteni a kuplio weboldalán. Itt nagyon sok kupont gyűjtenek össze egy helyre az érdeklődőknek, így különösebb nehézség nélkül többféle utazási kupon közül lehet választani. A Szállásguru, a Szallas.hu, a Hotels.com, a maiutazas.hu vagy a kiwi.com kuponjait is nyomon lehet követni egy helyen. A szallasguru.hu számos akciós ajánlatot kínál és nem csak belföldi, hanem külföldi utazásokra. Nagyon sokszor akár 50 százalékos kedvezményeket is lehet érni az itt megtalálható kuponok segítségével. Olaszországba, Ausztriába, Lengyelországba, Horvátországba kínálnak akár exkluzív szállodákba is igen nagy kedvezményeket. Még a nyaralás véglegesítése előtt érdemes itt is körülnézni.

A Kiwi.com webshopot azoknak ajánljuk, akik inkább repülővel szeretnének ezen a nyáron elutazni. Emellett a legjobb hotelekbe is kínálnak kedvezményes szálláslehetőségeket. Az utazást akár kompletten is le lehet foglalni kényelmesen otthonunkból. Az olcsó repülőjegyeket folyamatosan hirdetik meg, amelyekre érdemes minél előbb lecsapni. A maiutazasnal talán a legnagyobb kedvezményes kuponokra bukkanhatunk, hiszen nem ritka a 70 százalékos kedvezmény. Itt belföldi wellness csomagokat, külföldi utakat kínálnak az érdeklődőknek. Az ajánlatokra nagyon gyorsan kell lecsapni, hiszen csak pár napig érvényesek és limitált számú kupont bocsátanak a vásárlók rendelkezésére. A maiutazas ügyfélszolgálatán a kollégák mindenben segítenek, ha kérdések merülnének fel bennünk. A szenzációs kedvezményekről senkinek sem érdemes lemaradnia.


Utazás