Az Ipanema nyári kollekciója éppen ebben segít nekünk. A következő pár sorban most néhány jó minőségű darabot mutatunk be neked a márka termékei közül. Ismerkedj hát meg kicsit közelebbről az Ipanema profiljával!

Az Ipanema márkanév története

Az Ipanema flip-flop márkanév a Rio de Janeiroban elterülő Ipanema Beach után kapta a nevét. Gyakorlatilag a Rider papucsok testvérmárkája, amiről köztudott, hogy minőségi, széles választékkal van jelen a piacon. 

A vidám formatervezés, a változatos minták a trendi nyári viselet legfőbb kiegészítőjévé emelik a termékeket. Az Ipanema neve az évek alatt szinte egybeforrt a tangapapucsokkal, vagy más néven a flip-flop darabokkal. Ez a név az angolban használt hangutánzó szóra utal, amit a papucsban történő járás közben hallhatunk. 

Lábbelik a család minden tagjának

Mint azt olvashattad, a márkanév szinte minden színben és fazonban nagyot alkotott, de mégsem ez a legjobb a kínálatban. Akkor mégis micsoda? - kérdezheted. Nos, az, hogy minden igénynek megfelel. Mit jelent ez? 

A férfiak, nők és a gyerekek egyaránt megtalálják a hozzájuk illő darabot, így akár az egész család egy helyen megoldhatja a szezont érintő nagybevásárlást. Amennyiben szeretnél könnyen és gyorsan túljutni cipővásárláson, akkor ajánlom figyelmedbe a LifeStyleShop webáruház Ipanema kínálatát! Itt olyan lábbelik jönnek majd veled szembe, amelyek akár több szezonon át a szolgálatodra lesznek. 

Ipanema termékek

Lássuk, hogy milyen termékek között válogathatsz, ha az Ipanema márka mellett döntenél!

A női tangapapucs kínálat igen merész! A feketétől kezdve a kék, a rózsaszín, a lila színen át egészen az aranyozott árnyalatokig, valamennyi mintázattal ellátott darabokat megtalálsz! 

Természetesen a szandálokból sincs hiány, ha valami komolyabb és elegánsabb lábbelit kívánsz beszerezni.

Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy ezeket “mini kivitelben” is megtalálod? A csodálatos bébi- és gyerekszandálok vidámabbnál vidámabb színekben várják, hogy az apróságok életét segítsék.

Családi szettek

Amennyiben szeretnél összeöltözni gyermekeddel, akkor kezdetnek talán megteszi néhány egyforma vagy hasonló lábbeli is! Még nincs vége a nyárnak! Szerezd be még ma a legjobb Ipanema darabokat, és élvezzétek együtt a forró napokat!

Irány a LifeStyleShop, ahol az egész család önfeledten válogathat! Keress rá a nyári lábbelikre méret, ár vagy típus szerint! Rendeld házhoz a legdivatosabb termékeket!


Ruházat