A “mennyiségi” hírek helyett tartalmas, “Trending híreket” (rangsorolt legfontosabb híreket) vársz? Mindezt úgy, hogy több jelentős híroldalon megjelentek közül legyen válogatva, politikai nézettől függetlenül?

Hírek Ma

Itt a Hírek Ma weblap számodra! Mihelyt megnyitod ezt az oldalt, egy szuper okos hírolvasót találsz, mely mesterséges intelligenciával működő robotok és titkos algoritmusok segítségével rangsorolja a legfontosabb híreket, de az oldalon témák és kiadók szerint is gyorsan áttekintheted a napi történéseket. 

A kategóriák között megtalálhatók a belföldi, tudományos vagy a technikát érintő aktuális hírek.

Technika rovat

A “Technika” rovatot azért emelem ki, mert környezetedben számtalan technikai, számítástechnikai eszköz használatos, a telefontól kezdve a gépjárművek vezérléséig. Szinte már elképzelhetetlen nélkülük mindennapi életünk.

Álljon itt néhány példa, időponttól függetlenül:

- Végre boltokba került a feltekerhető tévé

- Kényelmes funkcióval bővül a Microsoft böngészője

- Magyar fejlesztők dobtak ötletet a NASA-nak

- Valóban lehetséges éjszaka napelemekkel termelni?

A híradások mellett a percenként megújuló hírözönben böngészhetsz. Alattuk a “Kiemelt ajánlat”, a “Trending hírek” és a “Friss hírek” rovatok következnek.

A weboldal aljára görgetve ismét megtalálod a “Témák” rovatot és fiókjait, illetve azon negyvennél több fontosabb kiadó felsorolását, amelyek oldalairól a fenti fontosabb hírek válogatása történik algoritmussal. Így például a HVG.HU, a NEMZETI SPORT, az ATV, a PÉNZCENTRUM.HU vagy a VILÁGGAZDASÁG híreit olvashatod.

Amennyiben felkeltettem érdeklődésedet, s egy valóban informatív, friss tájékoztatást nyújtó weblapot kívánsz felkeresni, nincs más dolgod, mint a Hírek Ma oldalára felmenni és a számodra fontos kiadóktól válogatni.

Valóban széles körű ismeretek megszerzésére adódik lehetőséged, olvasva minden nap a percről percre érkező, frissebbnél frissebb híradásokat a világban történtekről, az érdeklődésednek megfelelő rovatban, a számodra rokonszenves kiadóktól.


Kultúra