Jelenleg az előértékesítési rfázisáank utolsó szakaszában a Pullix új lehetőséget kínál a befektetőknek, hogy a földszinten bejussanak, mielőtt elindulna. Nézzük meg közelebbről, hogy ez a projekt miért hozhat 100-szoros nyereséget 2024-ben.

Cardano (ADA) Voltaire frissítés: Új remény a kormányzáshoz és a növekedéshez

A Cardano 2021-ben indította el a piaci FOMO-t, megelőzve a régóta várt Alonzo fork-ot, amely intelligens szerződéses funkciókat hozott a blokkláncba. Azok, akik a legjobbkor léptek piacra, több mint 10 000%-os nyereséget tapasztaltak, amikor Cardano az Ethereum trónfosztására készült.

Az Alonzo-villa azonban eladja a híreket, mivel a Cardano árai zuhantak a frissítést követő napokban. Míg Cardano még nem érte el a 2021-es 3,00 dolláros csúcsot, a Cardano emelkedő jeleket mutat, mivel a 2023 októberi 0,24 dollárról a mai 0,50 dollárra több mint 100%-kal emelkedett.

A technikai elemzés azt mutatja, hogy a 0,80 dollár a fő ellenállási vonal, amelyet meg kell szakítani, mielőtt a Cardano minden idők csúcsán futhat. Az egyik fő katalizátor, amely segíthet Cardanónak áttörni ezt az ellenállást, a közelgő Voltaire-frissítés , amely a kormányzási szavazást vezeti be a blokkláncba.

Érdemes megjegyezni, hogy a Cardano piaci felső határa jelenleg 17,80 milliárd dollár, így a 100-szoros hozam a legtöbb befektető számára már nem lehetséges. Ez az oka annak, hogy néhány korai Cardano-tulajdonos él a Pullix előértékesítési lehetőségével, hogy újabb 100-szorost szerezzenek azzal, hogy felveszik a kedvezményes zsetonokat a hivatalos megjelenés előtt, még ebben a hónapban.

Binance Coin (BNB): múltbeli csúcsok és szabályozási kihívások

Hasonló a történet a Binance esetében is, amely 2021-ben exponenciális növekedést ért el, mint a vezető kriptotőzsdét a FOMO-vezérelt bikafuttatás során. A Binance Smart Chain (BSC) szintén 2021-ben indult, ami elindította a DeFi őrületet, mivel a felhasználók olcsó tokencserét hajthatnak végre, és likviditást biztosíthatnak a BSC PancakeSwap szolgáltatásán keresztül.

A Binance 2021 májusában elérte a történelmi csúcsot, 690 dollárt, ami több mint 1625%-os emelkedést jelent a néhány hónappal korábbi 40 dollár alatti árához képest. Míg a Binance árfolyama azóta mára 300 dollárra süllyedt, a tőzsde továbbra is piacvezető 43,50 milliárd dolláros piaci kapitalizációval.

A Binance dominanciája azonban veszélybe kerülhet, mivel a szabályozók világszerte elkezdenek fellépni a tőzsde szabályainak hiánya ellen. A Binance-t az Igazságügyi Minisztérium (DoJ) szabályozói intézkedéssel szembesítette, amely 4 milliárd dolláros pénzbírságot szabott ki a tőzsdére, és Changpeng Zhao (CZ) távozását követelte vezérigazgatói posztjáról.

Eltelt az ideje, hogy életet megváltoztató haszonra tegyen szert a Binance-en, de van egy másik feltörekvő tőzsde, amely az előrejelzések szerint hasonló növekedést mutat 2024-ben. Merüljünk el a Pullix részleteiben.

A Pullix elővétel: jegye a következő 100-szoros nyereségre

A Pullix a decentralizált (DeFi) és a központosított (CeFi) tőzsdék legjobb aspektusainak egyesítésével megzavarja a kereskedelmi ágazatot. Az első a maga nemében hibrid platform maximális biztonságot, likviditást és hozzáférhetőséget kínál a felhasználóknak.

A kereskedőknek többé nem kell választaniuk az alacsony likviditású decentralizált tőzsdék vagy a biztonsági megfontolásokkal rendelkező központosított tőzsdék között. A Pullix mindkét világból a legjobbat kínálja, így vonzó lehetőség a kereskedők és a befektetők számára egyaránt.

A Pullix KYC-mentes kereskedést tesz lehetővé felhasználói számára. Ez azt jelenti, hogy a kereskedők anélkül élvezhetik a decentralizált kereskedés előnyeit, hogy hosszadalmas és nehézkes ellenőrzési folyamatokon mennének keresztül. A Pullix-on történő kereskedés megkezdéséhez mindössze egy e-mail címre és néhány kriptofedezetre van szükség.

A hagyományos tőzsdéktől eltérően a Pullix bevételmegosztási modell szerint működik, ahol a PLX tokenekkel rendelkező felhasználók részesedést kapnak a platform nyereségéből. Ez arra ösztönzi a felhasználókat, hogy ragaszkodjanak a tokenekhez, és hosszú távú támogatói közösséget hoz létre a csere számára.

A PLX token 150%-kal 0,10 dolláros jelenlegi árfolyamra emelkedett, ahogy a Pullix az izgalmas előértékesítési esemény végéhez közeledik. Aki lemaradt a hatalmas Binance és Cardano futásról, annak van még egy utolsó esélye, hogy a földszinten bejusson Pullixszel.

Az elemzők megjegyzik, hogy a Pullix egyedülálló tulajdonságainak és bevételmegosztási modelljének köszönhetően képes felülmúlni az olyan bevált óriásokat, mint a Binance és a Coinbase. Mivel a Binance több mint 100-szorosára emelkedett az első bevezetéskor, nem szabad figyelmen kívül hagyni a Pullix hasonló növekedésének lehetőségét.

A Pullix előértékesítésével kapcsolatos további információkért tekintse meg az alábbi linkeket:

Látogassa meg Pullixet 

Csatlakozz a Pullix közösségekhez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Számoldki.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!


Pénzügy