meme

A Meme Moguls egy moonshot P2E lehetőség 

A még mindig előértékesítési fázisban tartó Meme Moguls (MGLS) ötvözi a szórakozást a kriptooktatással, a mémekkel és a valódi bevételi lehetőséggel.

A natív MGLS token kulcsfontosságú tokenomikájával 0,19 dollárra emelkedhet az első évben, ami 50-szeres nyereség a jelenlegi 0,0036 dollár körüli értékesítés előtti szintekhez képest. Ez a hárommilliárd token kezdeti forgalomban lévő készletén alapul, amelyek 60%-át már a folyamatban lévő előértékesítés során eladták. További 12% az ökoszisztéma fejlesztésére, 10% a tőzsdei listák biztosítására, 10% a közösségi jutalmakra és 8% a törzscsapat számára. 

A mémmogulok a játékosok és a mémfanatikusok számára is vonzóak lesznek a kereskedőkön kívül. A játékosok versenyezhetnek a nyereményekért, ritka NFT-ket gyűjthetnek az emelésekért, és interakcióba léphetnek a „Moguls World”-ben – ez a közösség neve, ahol a mogulok szocializálódhatnak, és megtalálhatják a következő 1000-szeres kriptot. A kriptoval kapcsolatos tanulás most már kifizetődő és szórakoztató lehet. 

Az elemzők 50-szeres hozamot jósolnak az első évben, és olyan funkciókat kínálnak, mint a gazdálkodás, a befektetési alapok és a közösségi irányítás egy DAO-n keresztül, a Meme Moguls izgalmas memecoin- és kereskedési játékkoncepciót hoz egy moonshot tokennel, hogy egyesítse ezeket a jövedelmező réseket.

Nem meglepő tehát, hogy a Polkadot- és Litecoin-tulajdonosok a Meme Moguls-ba fektetnek be. Olvasson tovább, hogy megtudja a DOT és LTC árelemzésünket.

Polkadot heti diagram technikai elemzés 

A Polkadot (DOT) hosszabb távon a mélypont lehetséges jeleit mutatja, miután elérte a kulcsfontosságú, 1,19 dollár körüli támogatási szintet a klasszikus pivot pontok alapján. Ez az alacsony lengés egybeesik Polkadot mindenkori mélypontjával. A mozgóátlagok ellaposodtak és bullish-be fordultak az elmúlt néhány hónapban, miközben a gyorsabb MA-k keresztezték a lassabb MA-kat.

A 10 és 20 hetes exponenciális mozgóátlagok felfelé emelkednek, és dinamikus támaszként működnek 5-6 dollár körül. A Polkadot a közelmúltban visszapattant erről a szintről, és visszazárt a 10 hetes SMA fölé, ami pozitív jelzés. Az emelkedő trend megerősítéséhez a Polkadot-nak át kell törnie a rövid távú ellenállást 7 dollárnál, ami megegyezik a forgásponttal, valamint az 50 napos SMA-val.

A 14 hetes RSI semleges, ami több emelkedést tesz lehetővé. Az MACD hisztogram sávjai a közelmúltban pozitívra fordultak, támogatva az emelkedő lendületet. Ha a Polkadot meg tudja tartani a legutóbbi kitörését 7 dollár felett, akkor a következő ellenállás 11 dollár az R1 pivot alapján. Ezen túlmenően Polkadot 13 dolláros ellenállással szembesül, ami a korábbi swing csúcsot jelenti. A 10 és 20 hetes EMA feletti tartás 5-6 dollár között kulcsfontosságú a születőben lévő bullish trend folytatódásához.

Litecoin heti diagram technikai elemzés 

A Litecoin (LTC) a 2023 februárja óta fennálló ártörténet alapján erős csökkenő tendenciát mutatott az elmúlt évben. A Litecoin ára a 2023. áprilisi 104 dollár körüli csúcsról a jelenlegi 69 dollár körüli szintre esett vissza. A 10, 20, 30, 50 és 100 hetes egyszerű és exponenciális mozgóátlagok mind lefelé mutatnak, jelezve a folyamatos bearish momentumot.  

A Litecoin kulcsfontosságú támogatási szintje körülbelül 48 dollár a forgáspontok és a 2023. decemberi korábbi mélypontok alapján. Ha az ár ez alá esik, az felgyorsíthatja a csökkenő trendet a következő támogatás felé, körülbelül 24 dollár körül. A Litecoin 14 hetes RSI-je semleges, 47, így van lehetőség az eladásra, mielőtt túlértékesülne. Az MACD a közelmúltban enyhén emelkedőbe fordult egy pozitív keresztezéssel, de a hisztogram sávjai összességében negatívak maradnak.

Az árapály megváltoztatásához a Litecoinnak meg kell törnie a csökkenő trendvonal ellenállását 106 dollár körül, ami igazodik az R1 forgáspontjához. Ennek és a 10 hetes SMA 70 dolláros törlése megerősítené az emelkedő trend kezdetét, a következő ellenállás pedig 140 dollár, ami egy vonalban van az R2 forgáspontjával. A 48 dollár feletti tartás kulcsfontosságú az LTC számára, hogy bázist építsen, mielőtt megpróbálná megfordítani a hosszú távú csökkenő trendet.

Látogassa meg a Meme Moguls weboldalát

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Számoldki.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!


Pénzügy