A különböző betegségek miatt

Manapság egyre kevesebb az olyan ember, aki ne lenne allergiás, asztmás, a légzőszervi megbetegedések száma is egyre csak nő. Legyengült immunrendszer, immunhiányos állapot esetében is nagyon fontos, hogy milyen tisztaságú levegőben tartózkodunk otthonunkban.

A folyamatos légtisztítás, a levegő fertőtlenítése sok esetben elengedhetetlen, hiszen elpusztítja a levegőben található baktériumokat, vírusokat és penészgomba spórákat. Ha időről időre vendégeket fogadunk otthonunkban, nem lehetünk benne biztosak, hogy barátaink, rokonaink nem hordoznak-e valamiféle betegséget. Természetesen erős immunrendszer mellett nehezebben betegedünk le, ám mégis mindenki nyugodtabb, ha egy esetleges cseppfertőzéssel terjedő fertőzéssel sem kell számolnia.

Az életminőséget hosszú időn át befolyásoló, krónikus betegségek esetében, mint az asztma és az allergia, a levegő minősége még fontosabbá válik. Előbbi esetében súlyos, fulladásos rohamot okozhat egy mások számára jelentéktelen környezeti hatás is. A gyógyászatban régóta használt gyógyszerek természetesen hatásosak, ám érdemes modern korunk előnyeit is kihasználni. Ez természetesen az allergiásokra is igaz. A tiszta levegő mindkét esetben nagyon fontos, főleg otthon, ahol a legtöbb időnket töltjük.

Légzőszervi megbetegedések esetében sem mindegy, milyen a levegő minősége. A megbetegedések jellege minden esetben más, azonban a probléma súlyosbodása megelőzhető a levegő folyamatos tisztításával és fertőtlenítésével.

A legegyszerűbb megoldás a levegő tisztítására

A levegő tisztítása sokaknak nagyon fontos. Mi ismerjük azt a megoldást, amely a kórokozók ellen védelmet biztosít, ráadásul még a kellemetlen szagokat is képes megszüntetni. Érdemes beszerezni a NOVAERUS plazmatechnológiás légtisztítót, mely a Nemzeti Népegészségügyi Központ által igazolt és tesztelt rendszer, amely nem igényel sem vegyszert, sem pedig cserélendő filtert, így fenntartási költsége nagyon kedvező.

A kórokozókat és a szennyeződéseket egy beépített ventilátor juttatja a készülékbe, ahol egy plazmamezőn áthaladva pillanatok alatt megsemmisülnek, így a légtisztító kórokozómentes levegőt tud visszajutni a helyiség légterébe.

Ha felkeltettük az érdeklődését...

Ha szeretne még többet megtudni erről a különleges légtisztítóról és előnyeiről, nézzen körül a NOVAERUS honlapján!


Tudomány