Egyszerűen nagyszerű

Az egyszínű fürdőruhák is lehetnek izgalmasak. Minták helyett a különleges szabás és a különféle díszítőelemek – fodrok, masnik teszik őket egyedivé. Klasszikus pántok helyett a vékony zsinórral nyakban megköthető fazonok lesznek népszerűek.

Ha kedveli a kifinomult darabokat, szerencséje van. Idén az egyszerű, kifinomult modellek lesznek a nyár slágerei. Előtérbe kerül a monokini, amely egyedi, annyit mutat, amennyit szeretne, miközben elegáns és ellenállhatatlan lesz.

Magazinba illő sziluett

Szeretne a strand királynője lenni? Akkor a magasított alsóval rendelkező bikini a tökéletes választás.

Minden alkatnak jól áll és mivel többet takar, azok a nők is kedvelik, akik általában nem szívesen mutatkoznak fürdőruhában. A magasított alsó finoman formálja a hasi részt és nagyon jól mutat merevítős bikinifelsővel párosítva.

A mellek mérete alapján többféle bikinifelső közül válogathat, mint a klasszikus melltartó fazon, vagy a nyakban megköthető fazon.

Finom minták

Ha a mintás fürdőruhákat részesíti előnyben, válasszon finom, visszafogott mintájú darabokat. Az apró feliratok, virágminta és a letisztult geometriai minták is divatosak lesznek. Ami a színeket illeti, a pasztell színek és az időtálló fekete-fehér szolgálnak a legjobb alapul.

Görögország szerelmeseinek a kék-fehér színkombinációt ajánljuk, ami nem csak a fürdőruhákon, de a strandruhákon is megjelenik csíkok és díszítések formájában.

Fürdőruha a kis hercegnőknek

Érdekli a kislányát a divat és szeret szépen öltözni? Vegyen neki olyan fürdőruhát, amelyben kényelmesen játszhat a vízben és a parton is, miközben kis hercegnőnek érezheti magát. Rengeteg egyrészes és kétrészes lányka fürdőruha közül válogathat, amelyeket masnik, fodrok és ötletes minták díszítenek. Nyáron a pasztell és az élénk színek, valamint a flamingó, az avokádó, a dinnye és a pillangó minták lesznek a legnépszerűbbek.

A megfelelő fürdőruha kiválasztásánál az a legfontosabb, hogy jól érezze magát benne. Legyen kényelmes és ellenállhatatlan!


Laza Ruházat