Személyre szóló ajándéktárgy

A gyerekek rajonganak a cukiságokért, a mesehősökért és a telefonos vagy számítógépes játékokért. Az idősebbek már a filmekért, a különböző appokért vannak oda. Miért is ne imádnák, ha kedvenceiket láthatnák viszont egy ajándéktárgyon?

A tárgy tetszőlegesen bármi lehet, amit csak szeretnénk. Bögre a reggeli kakaóhoz, párna dísznek a szobába és persze aludni, vagy például vászonkép a falra. Ha praktikus ajándékot szeretnénk, dönthetünk egy póló vagy egy pulcsi mellett is. Miután kiválasztottuk a tárgyat, elkezdhetjük tervezni a mintát! Tehetünk rá ábrákat, feliratokat, akár fényképeket is. A lényeg, hogy személyre szóló legyen. 

Egyedi tervezésű gyerekpóló

Az egyedi ajándéktárgy tervezésében rendelkezésünkre áll a Los Polos Pólóműhely. Ha szeretnénk, kész minták közül is válogathatunk az oldalukon, hátha akad a gyerek ízlésének megfelelő. Ha pólót szeretnénk ajándékozni, találunk kifejezetten gyerekek számára készült kategóriát. 

A Los Polos Pólóműhely gyerekpólói 100% pamutból készültek, így kényelmes viseletet jelentenek. A márkájuk Adler vagy Malfinki. Többféle színben is elérhetők, sőt, számos esetben akár galléros vagy hosszú ujjú változatot is rendelhetünk. A méret 12-esével növekszik, 110 cm-től egészen 158 cm-ig.

Az utolsó pillanatra maradt az ajándék? Nem gond, az SOS szolgáltatás igénylésével 24 órán belül elkészítik a kívánt pólót.

Egyedi pólóminták a Los Polos Pólóműhelynél

A kész minták között akadnak menő, humoros, cuki és fiús darabok is. Találunk mesehősöket ábrázolókat, olyan mesékből, mint például a Peppa malac vagy A Mancs őrjárat. Ha az ünnepelt odavan a játékokért, imádni fogja a Minecraftos, Fortnite-os vagy a Five Nights at Freddy-s darabokat. Idősebb gyereknek ajándékoznánk pólót? Számukra is bő választék áll rendelkezésre. Tik Tokos, Deadpoolos, Simpson családos, és még számos más jópofa minta között válogathatunk.

Választhatunk konkrétan az alkalomhoz illő mintákat is. A Los Polos Pólóműhelynél találunk kifejezetten szülinapra vagy karácsonyra szóló pólókat. 

Szakadjunk el a játékoktól, ha ajándékozásról van szó, és szerezzünk örömet a család legfiatalabb tagjainak kreatív, egyedi ajándéktárgyakkal!


Gyermek