Mik is azok a vagina- és csiklópumpák?

A nőknek tervezett eszközök két részből állnak, hiszen van egy felső részük és egy ballonuk. Az előbbi tulajdonképpen egy szívócsésze, míg utóbbi egy pumpálásra alkalmas kiegészítő. A tapadókorongokon olyan barázdák találhatóak, amelyek képesek stimulálni a női nemi szerv egyes részeti. A pumpát általában műanyagból vagy szilikonból gyártják, hogy kellően rugalmas legyen. 

A méretet tekintve két változattal találkozhat. Az elsőnek valamivel kisebb a szívócsészéje, így ez kizárólag a csikló izgatására és pumpálására alkalmas. A másik modellnek ezen része azonban nagyobb, amit akár az egész hüvelyre is rá tud helyezni. Előnye, hogy nemcsak a csiklón hoz létre egyfajta vákuumot, hanem tulajdonképpen az egész területen.

Hogyan lehet használni ezeket az eszközöket?

A Szeresdmagad.hu vagina- és csiklópumpáinak az alkalmazása rendkívül egyszerű. Egyszerűen csak tegye rá a csészét a megfelelő helyre, majd egy nagyon kicsit nyomja össze a ballont. A nyomások között várjon pár másodpercet, ami közben figyelje meg, hogy milyen hatással van Önre a készülék. Némelyik típus ugyanis képes pár pumpálás után a magasságokba repíteni a használóját. 

A legkülönlegesebb modellek

A kínálatban számos minőségi és tartós darabot találhat, ami aztán évekig a hű társa lehet. Ilyen például a Pussy Pump puncipumpa, ami lila kivitelben szerezhető be. A teljesen egyszerű és hagyományos verzió képes beborítani az egész nemi szervet, így használata az Ön számára is örömteli lehet. Alkalmazása során felpezsdítheti az említett területet, így megnő annak érzékenysége és vérellátása. 

Amennyiben azonban komolyabb szerkezetre vágyik, nyugodtan válassza a Doc Johnson vákuumos vaginaszívóját, amit a gyártó vibrációval látott el. Az automatikus működés lehetővé teszi, hogy Ön csak élvezze a termék által nyújtotta előnyöket. A motorral felszerelt modell pumpálásának gyorsaságát ráadásul állítani is tudja, így maximális élményben lehet része. 

További előnye, hogy akkumulátorral működik, így se áram, se elem nem szükséges, hogy működésbe hozza azt. Ha megtetszett Önnek ez a változat, akkor lehetőleg vegye figyelembe, hogy a szexuális kiegészítő szívóharangjának mérete egyáltalán nem mondható túl nagynak. A csomag tartalmazza azonban a gyors leeresztőszelepet, az akkumulátort és persze az USB töltőt. Egy töltéssel nagyjából egy órán át tudja használni, ami előnyös lehet bármely esti hancúrozás alkalmával. 


Szerelem Szex