A virágos tunikák a nyár slágerei

A 2021-es nyarat kétségtelenül a virágminták fogják uralni. Ezek lehetnek romantikus, vadvirágos darabok, de az élénk színű virágok is tarolnak. Így bármilyen stílusú szetthez választhatunk ebből a trendi mintából.

Nagyon divatosak az ilyen mintájú tunikák, melyeket egyszínű nadrággal érdemes viselni. Legyen az egy skinny farmer vagy épp egy kényelmes lenvászon nadrág, divatos szabással. Nagyon jól mutat egy ilyen szett, akár sportcipőt, akár szandált választunk hozzájuk. Persze a magas sarkú és a színben passzoló nyaklánc sem tilos. Sőt!

Az aszimmetrikus darabok

A trendeket még mindig uralják az aszimmetrikus kialakítású női felsők, vagy épp a hátul hosszított fazonú, divatos tunikák. Vehetünk lenből készült, kényelmes és természetes darabokat, hiszen a nyári melegben nagyon kellemes és sikkes viseletnek számít.

Az aszimmetrikus tunika stílusával már különleges, feltűnő darabbá válik. Ha ehhez élénkebb színt vagy robusztusabb kiegészítőt, mondjuk egy nagy nyakláncot választunk, a hatás biztosan nem marad el.

Hiszen akár visszafogott a stílusunk, akár a feltünő darabokat szeretjük, megtalálhatjuk a számunkra megfelelő tunikát, melyet jól is kombinálhatunk. Az aszimmetrikus szabással pedig trendik leszünk, idén nyáron biztosan.

Kockák mindenütt

A kockás minta nagyon divatosnak számít idén. A favágó stílusú férfiruhákból indult ki ez a minta, amely most a női ruhadarabokat is meghódította. Bármilyen színű is, a kockás tunika igazán stílusos viseletnek számít. 

Lehetnek a kockák nagyok vagy kicsik, színesek, bármilyen geometrikus minta feldobja az idei nyári outfitet. Ezért ne féljünk hordani!

Villantsuk ki a vállat!

Az ejtett vállú felsők és ruhák kifejezetten nőies, csinos darabok. Akár karcsúsított, romantikusabb, akár laza, sportosabb tervezésű tunikát veszünk fel, az ejtett vállú szabás mindenképp nőiessé teszi a szettünk stílusát.

Érdemes színben passzoló nyakláncot választani az ilyen tunikákhoz, hiszen a nyak kifejezetten hangsúlyos szerepet kap egy ilyen felsőben. 

Hagymafazon, a sikkes kényelem

A hagymafazonú tunikák idén is tarolnak. Ez azért is jó hír, mert nem csak stílusosak, de kényelmesek is. Egy hosszabb, hagymafazonú ruhát akár leggings-szel vagy anélkül is viselhetünk. A kissé rövidebb szabású tunika alá érdemes felvenni akár egy divatos skinny farmert vagy egy egyszínű leggingset. 

A hagymafazonú darabok legnagyobb előnye, hogy karcsúsított, mégis kényelmes és lenge tunikákról, ruhákról beszélünk. Magas sarkú szandált vagy világos tornacipőt is felvehetünk ezekhez a tunikákhoz is. Hiszen ez a tunikák legnagyobb előnye.