Ez a Tether tulajdonosok általi lépés azt mutatja, hogy a befektetők nagyobb bizalmat tanúsítanak az új érmék iránt, mint néhány mainstream kriptovaluta, például a Bitcoin Cash iránt. Az átállás aláhúzza, miért van szükségük a befektetőknek arra, hogy gyorsan alkalmazkodjanak a piaci dinamikák változásaihoz. A WW3 Shiba várhatóan szárnyalni fog, mivel a blokklánc játékmenetet integrálja ökoszisztémájába.

WW3 Shiba kriptovaluta előértékesítés

Bitcoin Cash árfolyam mozgás: BCH 400 dollár alá süllyed

A Bitcoin Cash, a Bitcoin egyik leágazása, 400 dollár alá esett egy elhúzódó piaci korrekció közepette. Azok a befektetők, akik a Bitcoin Cash visszapattanására vártak, csalódottak voltak, mivel az altcoin tovább csökkent.

A Bitcoin Cash jelenleg 395,63 dolláron kereskedik, ami körülbelül 20%-kal alacsonyabb a havi 524,9 dolláros árához képest. Az elemzők a Bitcoin Cash-t jelentős altcoinnak nevezték a következő hónapokban, mivel lehetősége van újra emelkedni, ha a Bitcoin folytatja az emelkedő trendet. Az érdeklődés a BCH iránt az áprilisi Bitcoin Cash felezési esemény óta csökkent.

A Tether piaci kapitalizációja elérte a 114,14 milliárd dollárt

A világ legnagyobb stabilcoinja, a Tether, piaci kapitalizációja elérte a 114,14 milliárd dollárt. Ez a növekedés azt követően következett be, hogy a stabilcoin számos szabályozási kihívással nézett szembe Európában. Az OKX, egy vezető kriptotőzsde, márciusban leállította a Tether kereskedési párok támogatását, ami arra kényszerítheti a stabilcoin piacvezetőt, hogy átadja dominanciáját a versenytársaknak.

A Tether kulcsfontosságú kapuként szolgál a felhasználók számára a kriptopiacra való belépéshez, és elengedhetetlen hídként működik a fiat pénznemek és a digitális eszközök között. A Tether és más stabilcoinok mozgása fontos, mivel ez méri a befektetői hangulatot. A kisbefektetők stabilcoinokat tartanak, amikor szkeptikusak a piaccal kapcsolatban.

WW3shiba kriptovaluta előértékesítése

A WW3 Shiba csúcskategóriás befektetőket vonz a piaci visszaesés közepette

A jelenlegi kriptovaluta-dip sok altcoint új mélypontokra sodort 2024-ben. Ez megijesztette a befektetőket, akik stabilcoinokhoz vagy magas növekedési potenciállal rendelkező új projektekhez menekülnek. A WW3 Shiba, a világ első SocialFi mém érméje, piaci előnyt szerzett a magas előértékesítési nyereség kilátásai miatt.

A befektetők a WW3 Shiba-t tartják a legjobb mém érmének, amit érdemes megvásárolni, mivel a blokklánc játékmenetre és valós alkalmazásokra összpontosít. A WW3S, a WW3 Shiba ökoszisztéma natív tokenje, számos hasznossággal bír, az alacsonyabb tranzakciós díjak fizetésétől a stakelésig.

Minden WW3S token csupán 0,001 dollárba kerül az első érmekibocsátás korai szakaszában. A befektetők 580%-os előértékesítési nyereséget jósolnak. A WW3 Shiba várhatóan jelentős növekedést fog mutatni, amikor a kriptopiac belép a bika piac következő szakaszába.

Ha többet szeretnél megtudni az előértékesítésről:

Weboldal: ww3shiba.com

Twitter: https://x.com/WW3SHIBA

Telegram: https://t.me/WW3SHIBA

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a SzamoldKi.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.


Pénzügy