A KangaMoon (KANG) előértékesítése meghaladta a 4,5 millió dollárt, célja a 6 millió dollár áprilisban

A KangaMoon folyamatban lévő előértékesítése már meghaladta a 4,5 millió dollárt mindössze néhány héttel az előértékesítés kezdete után. Néhány elemző 6 millió dollárt jósol április végére. Eddig a KangaMoon-nak több mint 6000 token birtokosa és több mint 20 000 közösségi tagja van, akik regisztráltak a platformon.

Indításakor a KangaMoon integrálni fogja a social-fi modellt a P2E NFT játékokkal, hogy létrehozzon egy élénk meme rajongói közösséget. A platformon a felhasználók heti, havi és negyedéves kihívásokban versenyezhetnek, és jutalmakat, díjakat nyerhetnek. Ezen kívül a felhasználók spekulálhatnak a meccsek kimenetelére és jutalmakat szerezhetnek.

A KangaMoon natív tokenje, a KANG, az előértékesítés 5. szakaszában van, ahol a tokent mindössze 0,0196 dollárért árusítják. Azok a korai vásárlók, akik az 1. szakaszban csatlakoztak, már több mint 290% ROI-t értek el. Néhány elemző a következő hónapokban 50-szeres emelkedést jósolt, ami a KANG árát 0,5 dollárra emelheti az év folyamán, ezzel az egyik legjobb befektetési lehetőségű kriptovalutává téve.

Jelentős, hogy a felhasználók a platformon különböző módon kereshetnek. A token birtokosok több tokent kereshetnek, ha részt vesznek a közösségi tevékenységekben, mint például a posztolás, kommentelés vagy a platformot online népszerűsítő tweetek megosztása. A felhasználók csatlakozhatnak a folyamatban lévő KangaMoon Shilling versenyhez is, és tokent nyerhetnek. Az NFT játékok piaca várhatóan eléri a 200 milliárd dollárt 2024-ben, így a KangaMoonba történő befektetés az év során jelentős nyereséget hozhat.

A Coach XD Dogecoin bikafutamot jósol

Egy The Coach XD nevű kriptoelemző merész előrejelzést tett a Dogecoin jövőbeli pályájára az X-en. Az elemzők szerint a Dogecoin ára vagy áttöri a 0,20 dolláros szintet, vagy ezen a szinten konszolidálódik. Az elemzők további bikás emelkedést jósolnak a következő napokban, ahogy a kriptopiac további emelkedéseket tapasztal.

Közben a Dogecoin ára az elmúlt hónapban 20%-kal emelkedett, ahogy az ár a 0,20 dolláros küszöbön konszolidálódik. A Dogecoin kulcsfontosságú piaci mutatói emelkedő tendenciát mutatnak, a coin pedig a 0,20 dolláros szintet támogató zónaként használhatja, miközben a 0,30 dolláros ellenállási trendvonalat célozza meg. A jelenlegi pályán a Dogecoin az egyik legjobb kriptovaluta, amibe most érdemes befektetni.

Az Uniswap eléri a 2 billió dolláros teljes forgalmat

uniswap kriptó árfolyam előrejelzés elemzés

Az Uniswap tőzsde áttörte a jelentős mérföldkövet a 2018-as indulása óta. A platform bejelentette, hogy elérte a 2 billió dolláros teljes kumulatív kereskedési forgalmat. Ez az előrelépés akkor történik, amikor a tőzsde az Uniswap V4-et tervezi elindítani a harmadik negyedévben. Az Uniswap V4 célja a hatékonyság növelése és a költségek csökkentése lesz, miközben lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy testreszabott likviditási medencéket hozzanak létre okos szerződések csatolásával.

Egy másik fejleményben az Uniswap token támogatást alakított ki a 11 dolláros szint felett. Az elkövetkező bikapiaccal az Uniswap ára elérheti a 20 dollárt a hónapban, így ez az egyik legfigyelemreméltóbb kriptovaluta a második negyedévre.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal:

https://KangaMoon.com/

Csatlakozzon Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a SzamoldKi.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.


Pénzügy