Így aztán aki most tervez szerződést kötni, vagy egyszerűen csak eljött az ideje, hogy aktualizálja azt, annak érdemes nagyon alaposan áttanulmányoznia a lehetséges extrák sorát. Elsőre ugyanis nem is gondolnánk, hogy mennyi mindenre van lehetőségünk, pedig ezeknek a védelmeknek a nagy része bizony nagyon is jól jöhet, ha megtörténik a baj.

A lakásbiztosítások fajtái úgy lettek megalkotva, hogy bárki megtalálja közülük a legideálisabbat, még akkor is, ha különleges kritériumokat támaszt a kockázatviseléssel kapcsolatban. Az alapcsomagok már önmagukban nagyon sok káreseményre adnak fedezetet, ám ezekhez mindenre kiterjedő ráadás kiegészítőket is kérhetünk. Annak eldöntése, hogy pontosan melyekre is van szükségünk, nem egyszerű, ezért ha kétségeink támadnának, akkor kérjük ki szakember tanácsát, aki segít megtalálni az élethelyzetünknek és a körülményeinknek leginkább megfelelő lehetőséget.

Nem csupán a különböző balesetekre kérhetünk plusz védelmet, de akár a sporteszközeinket is biztosíthatjuk. Ugyancsak kiterjeszthetjük a szerződést az utazások alkalmával ránk leselkedő veszélyekre, de a gyermekeink betegsége esetén is számíthatunk térítésre. Nem maradunk védőháló nélkül az online térben sem, ha a Cyber csomag extra szolgáltatását is igénybe vesszük. Legyen szó akár eltulajdonított bankkártya-, vagy személyes adatokról, nem csupán távsegítségre, de akár jogvédelemre is jogosulttá válhatunk.

Már ennyiből is tisztán látszik, hogy az opciók száma rendkívül magas és az sem kérdéses, hogy megéri élni a szolgáltatások nyújtotta lehetőséggel. Egy teljes körű lakásbiztosítással ugyanis olyan nyugalmat kapunk, amiért hosszú távon hálásak leszünk.


Pénzügy Otthon