Megfelelő céged számára a tömeges számlázási rendszer?

A Hyper-X Billing rendszer egy már kész szoftver, de ha sajátos elképzeléseid vannak, akkor az EuroMacc cég egyedi szoftverfejlesztés szolgáltatásainak igénybevételével személyre szabott alkalmazásra is szert tehetsz. A Hyper-X Billing rendszer azok számára ajánlott, akik rendszeresen, tömegesen állítanak ki számlát. 

A “tömegnek” egészen konkrét száma is van, ugyanis a 10.000 feletti ügyfélszámmal rendelkezők számára ajánlott. Követelmény továbbá, hogy komplex szolgáltatáspalettával rendelkezzenek. 

A tömeges számlázási rendszer jól jön például többek között telekommunikációs cégeknek, irodaházaknak, szállodáknak, közüzemi szolgáltatóknak, IT cégeknek, hardvergyártóknak és mindenkinek, aki nagy mennyiségű ügyfél számára nyújt többféle szolgáltatást. 

Mire alkalmas a rendszer?

A Hyper-X Billing rendszer alkalmas nagy mennyiségű tranzakciós adat gyors feldolgozására, nagy teljesítményű tranzakciók kivitelezésére, termékárazásra, kedvezményezésre. Alkalmas továbbá számlázásra, az ügyfél folyószámlájának kezelésére, és kintlévőség kezelésre is. Ezenfelül képes kapcsolódni más rendszerekhez, és üzleti portál is tartozik hozzá.

Előnye továbbá, hogy rögzíteni képes a főkönyvi feladásokat, kezeli a befizetéseket, a fizetési csatornákat, és automatikus összpontozást hajt végre. Rendelkezik jelentéskészítési funkciókkal is, és a műszaki rendszerek vezérlésére is alkalmas. 

Melyek a Hyper-X Billing rendszer jellemzői? 

A rendszert nagyfokú rugalmasság, skálázhatóság és optimalizáltság jellemzi. Rugalmasság alatt az értendő, hogy a szoftver bármilyen adatbázis-környezetben jól működik vagy portolható. Beruházása olcsón megoldható, ráadásul könnyen, gyorsan és alacsony költségen alakítható a vállalat igényeinek megfelelően. 

A rendszer offline és online is jól működik, így prepaid és postpaid számlázásra is kínál lehetőséget. A szolgáltatók számára előnyös, kedvező funkciókkal rendelkezik. Hardver infrastruktúrája jól skálázható, a PC-ktől a nagyobb szervereken át minden platformon jól működik. 

A Hyper-X Billing rendszer egy kiválóan funkcionáló termék, amely számos vállalkozás életét nagymértékben megkönnyítheti. Előnye, hogy az egyedi igényeknek, adottságoknak megfelelően könnyen, rövid idő alatt személyre szabható. Mindenkinek érdemes kihasználni a benne rejlő lehetőségeket, aki érdekelt a tömeges számlázás világában!


Pénzügy Munka