A Stacks token, egy rövid ideig tartó visszaesést követően, amely során a támogatási szint alá került, visszanyerte bikás lendületét, elérve minden idők legmagasabb (ATH) szintjeit, miközben a KangaMoon emelkedő árfolyamot, növekvő előértékesítési bevételt és elfogadottsági arányokat mutat be, különösen figyelemre méltó a negyedik előértékesítési szakaszában összegyűjtött 4 millió dollár, ami további növekedési potenciált jelez előre a mém érmék piacán.

kangamoon tron

A Tron (TRX) érme több mint 221 millió fióktulajdonos biztonságát garantálja.

Kevesebb, mint két napja a TRONSCAN, a TRON hálózat elemzője közzétette az X-en a Tron Network folyószámla-statisztikáit. A 221 425 706 számlát elérő Tron Coin ünnepli, hogy végre túlszárnyalta a 221 millió számlatulajdonost, ami tovább jelzi a Tron elfogadási arányának rohamos növekedését.

Mivel a Tron továbbra is jelentős erőfeszítéseket tesz a decentralizált weben, a token jelenleg hanyatló szakaszban van, az elmúlt hónapban több mint 17,33%-ot, az elmúlt héten pedig több mint 4,62%-ot veszített. A Tron a heti 0,1165 és 0,1232 dolláros ársávban is tartja magát , és az elmúlt évben rekord 76,72%-os növekedéssel a Tron várhatóan egy újabb lenyűgöző évet tükröz.

A Stacks (STX) egy rövid hanyatlást követően ismét emelkedő pozíciót mutat

A Stacks (STX) azért tűnik ki a mezőnyből, mert kibővíti a Bitcoin funkcióit intelligens szerződések és decentralizált alkalmazások rsegítségével, miközben megtartja alapvető tulajdonságait. A Stacks azonban komoly ingadozásokkal küzdött, mivel a token csak 16,48%-os növekedést tudott elérni az elmúlt hónapban a 4,78%-os heti sáv mellett

Mivel a Stacks heti 3,29 USD és 3,80 USD közötti ártartományban tart, és egy nappal ezelőtt eléri a 3,86 USD ATH-t, az előrejelzések szerint a Stacks token a 2024-es évet 5,22 USD-n zárja majd, majd 2030-ra 12,53 USD-t is elérhet. ami a Stacks értékajánlatához kapcsolódik, és hogy mit hoz a Bitcoin funkciókon felül.

A KangaMoon (KANG) áremelkedést és lenyűgöző előértékesítési bevételt könyvel el 

A mém érmék piacán a GameFi és SocialFi metszéspontjában egy új kriptoprojekt, a KangaMoon (KANG) olyannyira túlteljesített, hogy minden várakozást felülmúlt. Ezenkívül a KangaMoon P2E platformján vannak Battle Contests, játék kihívások, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy NFT jutalmakat, KANG tokeneket és egyéb token nyereményeket szerezzenek.

Jelenleg a mém témájú kriptoprojekt lenyűgöző, több mint 4 millió dollárt halmozott fel az új, 5. előértékesítési szakaszában, és az elemzők azt jósolják, hogy a hét végére meghaladja a 4,5 millió dollárt, a hónap végére pedig a 6 millió dollárt. A 0,0196 dolláros KANG tokenenkénti ár négyszerese annak az árnak, amikor eredetileg 0,005 dollárról indult, a befektetők, akik beléptek az előértékesítés korai szakaszába, akár 290%-os ROI-t is elérhettek.

Míg a KangaMoon több mint 20 000 regisztrált taggal és körülbelül 5 800 KANG-tulajdonossal büszkélkedhet, a KangaMoon előnyei nem korlátozódnak a partnerek pénzügyi nyereségére. Arra is felkéri a felhasználókat, hogy már most vegyenek részt egy SocialFi kihívásban, ahol tokeneket szerezhetnek egyszerűen megjegyzésekkel és bejegyzések megosztásával a KangaMoon oldalán. 

Az innovatív GameFi és SocialFi egyesítésével a KangaMoon készen áll arra, hogy megzavarja a blokklánc-játékipart és a DeFi piacot, mivel az alkalmazási aránya várhatóan elképesztő magasságokba fog emelkedni az egyedülálló Play-to-Earn modell előnyeinek köszönhetően. KangaMoon végül csatlakozott a Stackshez és a Tronhoz, hogy jelentős kriptográfiai nyereséget érjen el ebben az évben.

Fedezze fel a KangaMoon(KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Számoldki.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!


Pénzügy