Aki nem vesz részt az e-kereskedelemben, az jelentős hátrányba kerülhet, hiszen nem ad lehetőséget a potenciális vásárlóinak a fotel kényelméből történő vásárlásra, ami pedig egyre inkább elvárása a fogyasztóknak. Az online kereskedelem új megoldásokat hozott, a futárcégek nemcsak házhoz szállítást vállalnak, hanem csomagpontokra, csomagautomatákba történő szállítást is. A webáruházaknak pedig készen kell állnia ezen igények kiszolgálására is, ezt szolgálják a különféle integrációk. 

Webshop nélkül nem megy

Egyre nagyobb harc folyik a vásárlók kegyeiért az online kereskedelmi színtéren, amire a webáruház-üzemeltetőknek fel kell készülniük, és a lehető legújabb megoldásokat is beépíteni a vevők kiszolgálására. Az Ideastyle Joomla kiegészítők, modulok és integrációk révén egyszerűbbé és hatékonyabbá teheted webáruházad működését, ezzel megelőzheted versenytársaidat.

Amikor megfelelő platformot, webshopmotort választasz, számtalan kérdést kell átgondolni annak érdekében, hogy a lehető legjobb megoldás birtokába juss. A felhasználói élmény legyen az elsődleges, amelyet professzionális megjelenéssel és gyors működéssel támogass, hiszen így tudod megnyerni, illetve megtartani a vásárlókat. 

Használd ki valamennyi értékesítési csatornát!

Kiélezett verseny folyik a vásárlók kegyeiért, így a webáruházadnak készen kell állnia a kiszolgálásukra. A szállítási és fizetési módok változatossága, előnyös alternatívái döntőek lehetnek a vevők megnyerésében. 

A munkádat megkönnyíti, ha a legtöbb, és arra alkalmas tevékenységet automatizálod, így időt takarítasz meg, amelyet hasznosabb dolgokra, üzleted fellendítésére fordíthatsz. 

A Joomla tartalomkezelő rendszerrel készített weboldalak esetében számos modul és integráció segít a legjobb lehetőségek kiaknázásában, csökkentve a különböző folyamatok élőmunkaigényét, a tévesztés és hibázás lehetőségét, ami nemcsak a Te munkádat könnyíti meg, teszi egyszerűbbé a bonyolult webáruházrendszer üzemeltetését, hanem növeli az ügyfélélményt is. 

Csomagautomata integrációk a vevői elégedettség növelésére

Az internetes vásárlás részben megkönnyíti a kereskedők dolgát, hiszen nem feltétlen kell fizikai üzlettel rendelkezniük, de ma már a raktározás és a csomagolás is kiszervezhető, ugyanakkor számtalan megoldandó plusz feladatot is ró rájuk egy webáruház üzemeltetése, például a szállítás kérdését. 

A vásárlók kegyeiért folyó harcnak szignifikáns kérdése a szállítás, pontosabban a szállítási módok széles skálájának kínálata. A legnagyobb csomagküldőknél már elérhetőek az egyszerű és gyors átvételt biztosító csomagautomaták. Ahhoz, hogy ezt a lehetőséget biztosíthasd, kezelni tudd, megfelelő integrációra van szükség, amely a Joomla platformra épült webshopok esetében elérhető, kérd a fejlesztő segítségét!