Fess, változtass, ötletelj

Mindig is szerettél volna saját kezűleg készíteni, alkotni valamit, de eddig nem igazán volt motivációd? Mit szólnál hozzá, ha azt mondanánk, hogy próbáld ki a bútorfelújítást? Lehet, hogy először csak legyintenél, mondván, ez túl nagy munka, és különben sincs rá időd/kedved/helyed. Pedig sokkal egyszerűbb, mint gondolnád, és tudunk is hozzá egy olyan festéket, amit valósággal imádni fogsz. Nem beszélve a lakásod átalakulásáról.

Kíváncsivá tettünk? Akkor eláruljuk, hogy a Birdo Shopnál kapható fényes festék az, ami teljesen magával ragad majd. Legyen szó egy már megkopott bútor restaurálásáról vagy egy saját készítésű alkotás díszítéséről, a fényes festék tökéletes választás, de bármilyen egyéb felület is könnyedén különlegessé tehető a segítségével. Ez pedig annak köszönhető, hogy a használata rendkívül egyszerű. 

Így kezdj hozzá

A La Pajarita fényes festék egyik nagy előnye, hogy nem igényel semmilyen alapozást vagy lakkozást, és már egy rétegben is gyönyörű fedést biztosít. Ez pedig azért fontos, mert több festéked marad a további alkotásaidhoz. Mert biztosak vagyunk abban, hogy lesznek, ha egyszer kipróbáltad a magasfényű ragyogást. A dolgod mindössze annyi, hogy kiválaszd, mit szeretnél készíteni vagy teljesen újjávarázsolni. Na igen és persze a színek. Jaj, azok a színek. 

Hat különböző, élettel teli, vagány árnyalattal ruházhatod fel otthonod kedvenc darabjait. Képzeld el például az éjjeliszekrényedet az Ocean kék vagy a konyhaasztalodat a Dark Iron elnevezésű szürke színekben. Mindezt magasfénnyel megbolondítva. Nem tudod majd levenni róluk a szemedet. És persze mások sem. 

Színes választékkal várnak rád

A bútorfestés nem olyan bonyolult, időigényes és macerás munka, mint azt sokan gondolják, ráadásul a fényes festék teljesen szagtalan is, így beltéren is bátran neki lehet állni a munkának. Kivéve persze, ha kifejezetten a természetben, friss szellővel és madárcsicsergéssel karöltve, a napsütésben dolgoznál. Legszívesebben azonnal neki is állnánk. 

A Birdo Shop üzletében pedig minden szükséges eszközt és festéket megtalálsz, amire csak szükséged van. Ezután már csak a képzeleted szabhat határt, a La Pajarita biztosan nem. Olyan magas minőségű, egyenesen Spanyolországból érkező környezetbarát termékek, melyekkel nemcsak az alkotás folyamatának minden egyes perce lesz öröm a lelkednek, de a segítségükkel kidobásra ítélt bútorokat, tárgyakat tudsz rendbe tenni - sőt, egyenesen lenyűgözővé - kevés ráfordítással és mindenféle szaktudás nélkül. Alkoss és vedd körbe magad a kreativitással, ami benned van. 


Otthon