Tárgyak ajándékozása

Biztos van olyan, akiről 100 százalékosan tudod, hogy minek örülne. Vele nincs nehéz dolgod, hiszen elég beszerezni a vágyott ajándékot. Mégis, akinek kevesebb ötleted van, az már okozhat némi fejtörést. Sportőrültnek remek választás egy vicces, kettlebell kialakítású cukortartó, amire még egyedi felirat is kerülhet. Sőt, akár egy mókás, egyedileg készíttetett rendszámtábla is jó megoldás lehet. 

Akadhatnak persze olyanok is, akik nem állnak olyan közel hozzád, nekik akár bevethető ötlet a tusfürdő szett is, ha nincs más opció. 

Élmény, mint a legjobb ajándék

Attól függően, hogy kinek tervezed az ajándékot, érdemes először leülni és átgondolni, hogy miket is szeret, milyen az érdeklődési köre. Szereti az autókat? Remek megoldás lehet neki valamilyen vezetéstechnikai élmény, vagy egy érdekes autó vezetése.

Inkább a levegőben érzi otthon magát? Az sem hátrány, hiszen a Meglepkék kínálatában számos repüléssel kapcsolatos élményt találhatsz ajándékba.

Ha a gasztronómia szerelmese, akkor bátran válogass a gasztro élmények közül, hiszen a főzőtanfolyam nem csak azoknak szól, akik még nem jártasak a konyhában, hanem a mesteri szintre emelt ételkészítés is ide tartozik. Ezek lehetnek különböző tájak konyháit felölelőek, de akár egy bizonyos süti is szerepelhet a tematikában. Ha szeret a konyhában tenni-venni a megajándékozott, akkor ne habozz, válassz neki tanfolyamot!

Inkább csak élvezni szereti a különböző gasztronómiai csodákat? Járj a kedvében, és vásárolj neki egy olyan alkalmat, amit soha nem felejt el! Ez lehet a Rudas fürdőben, a Budai Várban, egy hajón, de akár Szigligeten is a Villa Kabalában. Garantáltan örök élmény lesz számára, ha egy olyan ajándékkal leped meg, amivel hódolhat az étkezés iránti szenvedélyének. 

Imádja a csokit? Egy ültő helyében befal egy táblával? Esetleg a különlegességeket kedveli? Vagy mint Gombóc Artúr, szereti a kerek csokoládét, a szögletes csokoládét, a hosszú csokoládét, a rövid csokoládét, a gömbölyű csokoládét, a lapos csokoládét és minden olyan csokoládét, amit csak készítenek a világon. Akkor az ideális ajándék neki egy csoki készítő tanfolyam. Kedvére alkothat, lopva nassolhat, és persze a kész csokikat meg is kóstolhatja. Kell ennél több?

Ugye, hogy nem olyan nehéz karácsonyi ajándékot választani? Csak gondold végig alaposan a variációkat, de ha mégis inkább kész ötletekre vágysz, látogass el a Meglepkék oldalára, ott biztosan megtalálod azt, amire szükséged van!

A cikkhez ajánlott kalkulátorunk


Gasztro