A társaságnak csak idehaza több mint 13 ezer dolgozója van, az új kollégák feladata, hogy tudásukkal minél hatékonyabbá tegyék a kelet-közép-európai régió egyik legnagyobb létesítményüzemeltetőjének működését.

Az épületek műszaki üzemeltetésével, karbantartásával, felújításával, valamint higiéniai szolgáltatásokkal foglalkozó vállalat csak az idei esztendőben közel négyezer fővel növelte dolgozói létszámát. Ezzel az előkelő negyedik helyre ugrott fel a hazai cégek foglalkoztatottak létszáma szerinti rangsorában.

A bővülés eredményeképpen és a működés hatékonyabbá tétele érdekében a cég több területén is átalakítások folynak, ennek részeként érkezett három új vezető a gazdasági területek élére.

A társaság új számviteli vezetője dr. Mezei Zoltán lett, aki jelentős szakmai tapasztalattal érkezett a B+N Referencia Zrt.-hez: egyebek mellett hat évig a Media Markt pénzügyi-számviteli igazgatói munkakörét töltötte be. Diplomáját a Pécsi Tudományegyetemen szerezte, ahol közgazdaságtanból doktorált.

A kontrolling szervezet irányítását Piti Gergő vette át, aki másfél évtizednyi vezetői tapasztalattal rendelkezik a területen. A szakember korábban az RTL Magyarország és a MOL Csoport kontrolling szervezeteit is irányította.

Szintén most érkezett a társasághoz, SAP support vezetői munkakörbe Halmos Máté, aki SAP rendszerszervezői-fejlesztési vezetői, valamint SAP projektvezetői területeken szerzett szakmai tapasztalatot. Korábban főként a bankszektorban dolgozott, a B+N Referencia Zrt.-hez a Magyar Államkincstártól érkezett.

„Fontosnak tartjuk, hogy a nálunk dolgozó szakemberek minél szélesebb körű piaci tudással rendelkezzenek, és versenyképes megoldásokkal segítsék a cég jövőbeli működését mind Magyarországon, mind a régió más országaiban” – mondta Kis-Szölgyémi Ferenc, a B+N Referencia Zrt. vezérigazgatója a kinevezések kapcsán.


Munka