A lockalbox okos ajándékdoboza új lehetőségeket tár fel az esküvői ajándékozás terén. Akár egy kreatív pénzátadó doboz is jó lehet az unalmas boríték helyett, de egyéb, élményalapú, személyes és kreatív ajándékot is adhatunk.

Boríték és pénz – egy bevett, logikus szokás hosszú idők óta

Pénzt adni az esküvőre nem új keletű. A borítékban – vagy épp kreatív pénzátadó dobozban – átadott pénz ugyanis praktikus, és szabadon felhasználható anyagi forrást jelent. Ma már a legtöbb házaspár ugyanis az esküvő előtt is közösen éli az életét, a kávéfőzőtől kezdve az egyéb háztartási kellékekig valószínűleg mindenük megvan. A ceremónia pedig nem két forint, ennek árát valamilyen mértékben illik visszatéríteni, legalább a saját fogyasztásunkkal, és a meghívásunkat meghálálva.

A pénz viszont nem kertel, felnőttként kezeli a párt, és ők döntik el, hogy mihez kezdenek majd vele. Igen ám, az ajándékozásnak azért van egy másik oldala is. Ez pedig a személyesség, az élmény megadása. Erről se feledkezzünk meg.

Okos ajándékdoboz – hogy az ajándékunk életre szóló is legyen!

Ahelyett, hogy azon stresszelnénk, mennyit rakunk a borítékba, inkább gondolkodjunk is-is megoldásban. Adjunk annyit, amennyit nyugodt szívvel gondolunk, és mellé tegyünk valami igazán kreatívat, személyeset is. Mint például az okos ajándékdoboz. Élményalapú ajándék? Pipa. Díszcsomagolás, amit ki lehet rakni az idők végezetéig a polcra? Pipa. Prémiumminőségű termékek, ételek és italok? Pipa.

Az okos ajándékdobozokban a hazai kézműves italoktól, gourmet ételektől kezdve a különleges élményekig, mint romantikus vacsorák vagy wellness hétvégék sok-sok mindent találhat majd a friss házaspár. Így olyan ajándékot adunk, aminek érzelmileg is valóban van hatása.

A kreatív ajándékozás kora

A lockalbox interaktív okos ajándékdobozán egy lakatot láthatunk, az ajándékozottak pedig rögtön le is tesztelhetik magukat egy kvízjáték keretein belül a kedvenc témakörükben, vagy egyedi kvíz is kérhető párra szabottan, ami tovább fokozza a személyesség élményét. A doboz tartalma szintén az egyedi igényekre szabható, mellette pedig nem kell lemondani a borítékról, pénzátadó dobozról sem.

Mit garantál az okos ajándékdoboz? Személyességet, kreativitást, humort, játékos élményt, exkluzivitást, prémium ajándékokat. Minden megvan benne, amit egy esküvői-nászajándéknak tudnia kell!