Vonaljegy ára Szeged 2023

Elővételben váltott jegy: 430 Ft

Fedélzeten vagy elektronikus úton váltott jegy: 500 Ft

Járművezetőnél váltott jegy: 600 Ft

10 db-os gyűjtőjegy ára 4.000 Ft

Időalapú jegyek ára a szegedi tömegközlekedésben 2023

60 perces jegy elővételben váltott: 490 Ft

60 perces jegy fedélzeten vagy elektronikus úton váltott: 550 Ft

Megjegyzés: Az érvényesítés időpontjától (nap, óra perctől), 60 percen keresztül ad utazási jogosultságot, valamint az ezen érvényességi időintervallumon belül megkezdett utazás az érvényességi időintervallumán túl is további átszállás nélkül a végállomásig kiterjesztve érvényes Szeged helyijáratos villamos-, trolibusz, autóbusz, valamint Szeged közigazgatási határán belül tramtrain járaton.

Az elővételben váltott, érvényesítést nem tartalmazó időalapú jegyet legkésőbb az első utazás megkezdésekor, közvetlenül a felszállást követően az időpecsétes jegykezelő készülékkel érvényesíteni, az érvényesítő készülék által rányomtatott időpontot ellenőrizni kell. Amennyiben a rányomtatott időpont nem megfelelő, azt azonnal jelezni kell a járművezetőnek.

Az időalapú jegy érvényesíthető vásárláskor előre megadott időponttól (pl. a jegyautomatán történő beállítással). Az elektronikus úton megváltott időalapú jegyet az első utazás megkezdésekor, közvetlenül a felszállást követően a járművön lévő érvényesítő kóddal, azték (QR kód) érvényesíteni kell. A járművön érintéses fizetőeszközzel, fedélzeti jegykiadó automatából váltott (automata által érvényesített) 60 perces jegy érvényessége a vásárlás időpontjától kezdődik.

24 órás jegy elővételben váltott: 1.320 Ft

24 órás jegy fedélzeten vagy elektronikus úton váltott: 1.380 Ft

72 órás jegy elővételben váltott: 2.640 Ft

72 órás jegy fedélzeten vagy elektronikus úton váltott: 2.700 Ft

Körút napijegy automatából vagy elektronikus úton váltható: 660 Ft

Közterületi fizető parkolási napijegyhez váltható kiegészítő Körút napijegy: 440 Ft

Kedvezményes csoportos tanuló 24 órás jegy: 660 Ft/fő

5/30 napijegy*: 4.865 Ft

Megjegyzés: Az 5/30 napijegy 5 db, egyenként egy napra érvényes szelvényt tartalmaz. Az 5/30 napijegy tetszőleges kezdőnappal váltható, melytől számítva 30 napig használható fel. A jegy érvényességének kezdete csak az 5/30 napijegy 30 napos felhasználhatósági idejébe eshet. A jegy a megjelölt napon, korlátlan számú utazásra érvényes Szeged helyi járatain, valamint Szeged közigazgatási határán belül a tramtrain járaton.

Az 5/30 napijegyet egyszerre csak egy személy használhatja. Az 5/30 napijegy egyes szelvényei együttesen tömbjegy formában kerülnek kiadásra, a napijegy szelvények csak a közös tömbszelvénnyel együtt érvényesek. Az 5/30 napijegy aznapra kiválasztott napijegy szelvényét legkésőbb az első utazás megkezdésekor, közvetlenül a felszállást követően az időpecsétes jegykezelő készülékkel érvényesíteni, az érvényesítő készülék által rányomtatott időpontot ellenőrizni kell.

Amennyiben a rányomtatott időpont nem megfelelő, azt azonnal jelezni kell a járművezetőnek. Az elektronikus úton megváltott 5/30 napijegy érvényesítése az adott napra a járművön található QR kód leolvasásával történik.

Bérlet árak Szeged 2023 ITT


Utazás