De egyes közösségek, családok és barátságok életében is nagy szerepet kaphatnak ezek a különleges meglepetések. Tudjuk meg, hogy ma hogyan szerezhetjük be a tökéletes darabokat! Ha te is készen állsz, akkor pólóvadászatra fel!

A pólók szerepe a céges arculatban

Az arculatba kifejezésbe nem pusztán a logó, a névjegykártya és a weboldal tartozik bele. Hivatalosan minden céges tárgynak passzolnia kell egymáshoz. Bizony ez az egyedi, megismételhetetlen nyomtatott pólókra egyaránt érvényes. 

A branding, magyarul “márkázás” során a különféle események külön arculati tervet kapnak, ám mégis annak igazodnia kell az egységes, nagy arculathoz. Vannak például olyan nagyszabású rendezvények, amikor pólókat osztani ér. Szintén nagy hangsúlyt kaphatnak a vállalati “kütyük” a márkázás folyamatában. A csapatépítés például el sem képzelhető csapatpóló nélkül.

Látod? Egy vállalkozás életében az összetartozásnak a célcsoport és a személyzet szemében is egyformán vissza kell tükröződnie. Az üzleti élet már csak ilyen. 

Egyéni pólók megtervezése

Nyomtatott pólókra szükség lehet családon belül is. Tervezhetünk valamit anyák napja alkalmából, a testvérünknek a születésnap apropóján, esetleg édesapánknak névnapja közeledtével.

Ugyanakkor a vicces leány- és legénybúcsúhoz illő praktikus ruhadarabokat sem szabad kihagyni a felsorolásból! Ha szívesen böngésznél más ötletek között is, akkor PólóVerzum menő pólói között is érdemes szétnézned!

A legjobb, hogy az egyedi ruhadarabok megtervezése során szinte teljesen szabadon dönthetünk afelől, hogy mi lenne a legjobb ajándék a szeretteink, barátaink számára. Néhány dologgal azonban mégsem árt tisztában lennünk. Vegyük górcső alá, hogy milyen konkrét lehetőségeink vannak napjainkban! 

Hogyan készül? Hogyan válasszak? 

Ha egyedi pólóra vágyunk, akkor általában kétféle technológia közül választhatunk: a DTG (direct to garment – közvetlenül pólóra) nyomtatás, valamint az úgynevezett DTF (direct to film – transzferfólia-nyomtatás) típus. Szerencsére bármelyik módszer mellett is voksolunk majd, az eredmény tartós lesz. Nem kell azon aggódnunk, hogy hamar lekopik a felirat vagy a minta. 

Jobb helyeken szabadon válogathatunk a különféle fazonok, színárnyalatok és alapanyagok között, ráadásul akár 3 munkanapon belül beszerzik nekünk a különleges kéréseinkhez szükséges kellékeket is. 

Ne habozz hát megvalósítani egyedi terveidet, és okozz örömet a legkülönlegesebb nyomtatott pólóval, mert ebből biztosan csak egy lesz!


Ruházat