Milyen üzleti funkciók hasznosak a webshopban?

Érdemes a webshopot részletes termékkeresővel bővíteni, hogy a látogatók egyedi igények alapján válogathassanak a termékek között. Az érdeklődők részletesen kereshetnek a márkák és árak, illetve a webshop termékeinek sajátos jellemzői alapján. A leszűkített keresési találatok által a látogatók személyre szabott ajánlatokat kapnak és nagyobb eséllyel vásárolnak.  

A regisztrációt minél rövidebb idő alatt szeretnék elvégezni a vásárlók, ezért fontos, hogy a regisztrációs modul könnyen és gyorsan kitölthető legyen. Azonban célszerű lehetőséget biztosítani a regisztráció nélküli vásárlásra is, hiszen egyre többen választják a regisztrációmentes rendelést. A különböző fizetési és szállítási módok kezelése nélkülözhetetlen, ha többféle lehetőség áll a vásárlók rendelkezésére. 

A beépített marketing funkciók segítséget nyújtanak a konverziós arányok növelésében. A beépített marketing eszközök segítségével akciók, kuponok, hírlevelek és számos további vásárlást ösztönző lehetőségek alkalmazhatók. Beépíthető olyan email visszaigazoló rendszer is, amely megmutatja a látogatók számára, hogy éppen hol tartanak a vásárlási folyamatban.

A White Elephant Digitalnál elérhető webshop készítés segítségével a minőségi webdesign, a könnyen kezelhető adminisztrációs felület és a beépített marketing funkciók minden esetben biztosítottak. 

Webshop adminisztrációs felület

Kifejezetten fontos, hogy az adminisztrációs felület egyszerű és könnyen kezelhető legyen. A termékek könnyedén és rövid idő alatt feltölthetők kell, hogy legyenek a hatékony munkavégzés érdekében. A webshop kezelő munkáját megkönnyíti, ha a termékekhez tartozó leírásokat, képeket és egyedi tulajdonságokat egyszerűen feltöltheti. A webshop adminisztrációs felület másik lényeges szempontja, hogy a látogatókkal kapcsolatos statisztikai adatok elérhetők és elemezhetők legyenek.

Webshop készítés egyedi igények alapján

Természetesen minden webshop más és más igényekkel rendelkezik, hiszen különbözőek a célcsoportok. A célközönséggel való kommunikáció akkor hatékony, ha a webshop egyszerű és gyors vásárlási lehetőséget biztosít mindenki számára. A felhasználóbarát webdesign nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy a látogatók könnyen tájékozódjanak a webshopban. 

Egyedi fejlesztésű funkciókkal jelentősen növelhető az eladások száma. Minél személyre szabottabb egy webshop, annál sikeresebben fog teljesíteni az értékesítés terén.


Pénzügy