Életre szóló élmény

A limuzinban való utazás valódi kikapcsolódást és szórakozást nyújt. Nem csak, hogy a nagy tömeget, zsúfolt tömegközlekedési eszközöket elkerülve utazhatsz, de személyre szabhatod a városnézés menetrendjét is!

Városnézéshez leginkább a panorámás, tetőablakos limuzint ajánljuk, hiszen így a látnivalók minden szegletét kényelmesen, hátradőlve élvezheted.

Belvárosi varázslat

Budapest nyüzsgő belvárosa sétálva is lenyűgöző, de egy limuzinban ülve olyan perspektívából láthatod, amilyenből még soha!

Tervezd meg az útvonalat, és válaszd ki kedvenc nevezetességeidet, és állj meg bárhol, ahol szeretnél bonyolult átszállás és parkolóhely keresése nélkül! Fontos, hogy tájékoztasd a sofőrt, és ő igyekszik a lehető legközelebb megállni a szeretett helyekhez.

A pezsgő éjszakai élet remek kelléke a limuzin, hiszen elkerülheted a tömeget, a kényelmetlen közlekedést, és igazi sztárként érkezhetsz a legnagyobb bulikba.

Ha külföldről érkeznek vendégeid, a lehető legjobb módja Budapest felfedezésének egy limuzinos fuvar! Vezesd körbe barátaid, ismerőseid, céges ügyfeleid, és részesítsd luxusfogadtatásban őket. 

Akár egyenesen a repülőtérről is kérhetsz transzfert, így az érkezés is elegánsan és kényelmesen történik majd.

Útvonalak

Egy stílusos limuzin bérlése a PLS Partylimuzintól jó döntés, lehetőséged van saját útvonal tervezésére. Így beleveheted a fuvarba a legmenőbb bárokat, szórakozóhelyeket vagy a legromantikusabb kilátókat is. 

Bármilyen alkalomra is bérelsz limuzint, a belváros szépségeit szinte bármilyen útvonalon megcsodálhatod!

Ha pedig szeretnél biztosra menni, a jó öreg Várkert bazár, Lánchíd, Deák tér, Andrássy út és Hősök tere kombinációval nem lőhetsz mellé! Ezen az útvonalon biztosan egészen más szemszögből láthatod a jól ismert épületeket és szobrokat.

Ne feledkezz meg a csodás fotók készítéséről sem! Bármelyik helyszín csodálatos háttere a közös fotóknak a barátaiddal, kedveseddel vagy a céges csapattal.

A limuzin belsejében pedig valódi luxus vár fantasztikus fény- és hangtechnikával. Kedvenc dalaidat hallgatva, pezsgőt szürcsölve nézheted Budapestet olyan társaságban, amilyenben csak szeretnéd. Akár az autó belsejében is kerekedhet egy akkora party, hogy nem is szükséges kitenni a lábatokat!

A PLS Partylimuzin számos ünneplést és városnézést varázsolt különlegessé elegáns limuzinjaikkal. Bérelj a következő nagy alkalomra, és bízd a fuvart profikra! Útvonaltervezésben, bérléssel kapcsolatos információk szolgáltatásában és bármilyen kérdésben segítenek, hogy csodálatos élményben legyen részed!


Autó