De nemcsak otthon, hanem idegen helyen is érdemes saját papucsát viselnie a higiénia biztosítása érdekében, sőt, sokan még a munkahelyen is papucsra váltják az utcai cipőt. 

Ilyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie egy férfi papucsnak 

A legfontosabb, hogy kényelmes legyen, jól funkcionáljon, könnyű legyen fel- és levenni, valamint méretben is tökéletesen passzoljon. Egy olyan papucsot, amely szúrja, szorítja vagy csúszik a padlón, egészen biztosan nem fog hordani. Ezért is érdemes minden esetben színvonalas papucsot választani. A VIBA cipő webáruház kínálatában papucsok olyan választékára bukkanhat, amelyek garantáltan leveszik majd a lábáról (no, nem szó szerint). 

Ezek a leggyakoribb típusok

A férfi papucsok kínálatában számos típusú és kialakítású modellre lehet figyelmes. Az elöl zárt és nyitott fajták mellett egy- vagy több pántos és belebújós modellek is léteznek, ezek lehetnek csatosak vagy csat nélküliek is. Sőt, ma már a sarokpánttal támogatott papucsok is számos bolt kínálatát képezik, amelyek jobban fogják a lábakat és könnyebb bennük járni.

Manapság már a talp kialakítása is igen színes képet mutat, lehet vékonyabb vagy vastagabb, a lényeg azonban, hogy tökéletesen idomuljon a talpakhoz, és a balesetek elkerülése érdekében ne csúszkáljon benne a lába.

Néhány szó a papucs megjelenéséről

A házi papucs az a lábbeli, amelyet egészen biztosan nem azért vásárol meg, mert jól néz ki. A legtöbben legalábbis azt gondolják, hogy az esztétikumnál sokkal fontosabb a kényelem, az otthoni papucsok esetén. Ez azonban nem teljesen igaz, hiszen az is fontos, hogy illeszkedjen a stílusához, a megjelenése is tetszetős legyen az Ön számára, hiszen így fogja örömmel viselni. 

Egy klasszikus barna vagy fekete, egyszerű, de komfortos darabbal nem lőhet mellé. Ha zavarja a klumpa fazon, válasszon nyitott papucsot! Míg az idősebbek az előbbi, a fiatalok az utóbbi fazont kedvelik leginkább.

Ma már számos neves márka gyárt otthoni viseletre szánt papucsokat. Ezek mindegyikéről elmondható, hogy jó minőségüknek hála hosszú évekig használhatóak a lakáson belül, roppant kényelmesek és úgy simulnak a lábfejhez, hogy szinte észre sem veszi, hogy papucsot visel. A legjobbak ezek közül ráadásul rendkívül halkak is, hozzájárulva ezzel ahhoz, hogy a léptek hangja ne zavarja meg a családtagokat vagy az alsó szomszédot.

Rugalmas talpak, anatómiai kialakítás, minőségi anyagok használata és egy csepp esztétikum - ezek azok az összetevők, amelyek segítségével imádni fogja a kiválasztott otthoni papucsot. Olyannyira, hogy jó ideig nem is fog újat vásárolni. 


Ruházat