Heti horoszkóp 2021. január 25. - január 31. hétre 

KOS (Aries) március 21. - április 20.

Nem is gondolja, hogy ha meglépi azt a jogi lépést, mely egy régen húzódó családi eseményt lezár, mennyivel könnyebbek lesznek a mindennapjai. Nem csak saját magát oldozza fel a békjóból, hanem a másik fél is végre le tudja zárni a múltat és el tudja kezdeni új életét. Ezzel a döntéssel nem csak kettőjük életét tudja megkönnyíteni, hanem a családja többi tagjáét is, akik idővel meg is fogják ezt hálálni.

BIKA (Taurus) április 21.- május 21.

Másoknak tanácsot adni könnyű, de el kellene gondolkoznia azon, hogy saját életében is át kell gondolnia egy két dolgot. Nem biztos, hogy azzal tesz jót, ha mindent rá hagy a másikra és teljesíti minden óhaját. Lehet, hogy ez pillanatnyi gyógyír, mert úgy érzi valamiért tartozik, s talán így meg tudja vásárolni a lelkiismeretét. Ez esetben nem jó úton jár. Vegyen egy nagy levegőt és hozza meg végre a döntését.

IKREK (Gemini) május 22.- június 21.

Döntéseit évek óta befolyásolja az a tény, hogy valamiért felelősnek érzi magát olyan személyek iránt, akikkel hosszabb időt töltött együtt. Ne higgye, hogy ha elhalmozza őket anyagiakkal és megad nekik mindent, akkor azzal elhallgattathatja lelkiismeretét. Gondolkozzon el azon, hogy nem szándékosan alakítják úgy a mindennapokat, hogy ön kellemetlenül érezze magát. Vizsgálja meg a tényeket és zárja le a múltat.

RÁK (Cancer) június 22. - július 22.

Ha mindig csak jó színben akarja magát mutatni, ne higgye, hogy mások nem fognak előbb utóbb ezen átlátni. Legyen végre önmaga és ne másoknak, hanem saját magának feleljen meg. Nem hordozhatja örök életében azokat a terheket, melyeket saját maga akasztott magára. Legyen határozott és hozza meg a megfelelő döntéseket, melyek az elkövetkezendő időszakra meghozzák az áttörést életében.

OROSZLÁN (Leo) július 23. - augusztus 23.

Ha arra vágyik, hogy végre olyan dolgot tegyen meg, amit már évek óta tervezget itt az ideje, hogy belevágjon. Ne keresse tovább a kifogásokat! Most jött el a pillanat, még, ha úgy érzi, hogy semmi jel nem mutat erre. Valósítsa meg önmagát, melyért a környezete is hálás lesz. Pénzügyi téren is jó kilátások vannak, mert olyan lehetőség fog kínálkozni, melyet, ha megragad élete sokkal könnyebbé fog válni..

SZŰZ (Virgo) augusztus 24. - szeptember 22.

Szerencsecsillaga felszálló ágban van! Munkahelyén olyan változások fognak bekövetkezni hamarosan, amelyek Ön előtt újabb kapukat fognak megnyitni. Álljon készen, s ha eljön a pillanat  tegye meg a megfelelő lépéseket. Az is előfordulhat, hogy munkahelyet kell váltania és talán egy vállalkozást is elindít, mely jövője alapja lesz. Ne féljen belevágni, hisz az élet már megmutatta, hogy milyen nagy szakértelemmel végzi munkáját.

A többi csillagjegy ITT folytatódik.


Ezotéria - Horoszkóp