Heti horoszkóp 2021. január 25-31. között 

MÉRLEG (Libra) szeptember 23. - október 23.

Ne engedje, hogy munkahelyén kihasználják tehetségét és visszaéljenek azzal, hogy jószívű és nem akar nemet mondani. Igen is eljött az idő, hogy a sarkára álljon és felemelje a szavát. Sokan meg fognak lepődni határozott fellépésén, de nem éri ezért kellemetlenség, sőt egy előléptetés is szóba fog kerülni. Bízzon önmagában és nem csak a munkahelyén, de a magánéletében is jelentős pozitív fordulat fog bekövetkezni.

SKORPIÓ (Scorpio) október 24. - november 22.

Elérkezett az idő, hogy vére a sarkára álljon és elmondja véleményét munkahelyén. Ne féljen, hogy esetleg ezért kellemetlen perceket fognak okozni önnek, mert ez csak ideig óráig fog tartani. Családi környezetében is jelentős fordulat fog bekövetkezni, mely nem várt meglepetés sorozatot indít majd el. Első pillanatban megijed a kialakult helyzettől, de ne féljen, tökéletesen helyt fog álli új szerepében is.

NYILAS (Sagittarius) november 23. - december 21.

Olyan helyzet következik be, melytől régóta tartott, éppen ezért mindig igyekezte elterelni gondolatait. Ne aggódjon minden jól fog alakulni és mindenki megelégedésével zárulnak a dolgok. Munkája terén lehetséges, hogy jogi segítségre lesz szüksége és ideig óráig anyagi gondok is felmerülnek, de  olyan helyről fog érkezni a segítség, melyre nem is gondol.  Legyen körültekintő és figyelmes, de nem kell mindig a legrosszabbra gondolni, ha valaki segítő kezet nyújt.

BAK (Capricorn) december 22. - január 20.

Ha kilép a munkahelyének ajtaján, itt az ideje, hogy a munkájával járó gondolatokat is ott hagyja. Az elkövetkezendő időszakban töltsön több időt családjával és szeretteivel. Barátai, már régóta várják, hogy csatlakozzon hozzájuk és együtt töltsenek egy kis időt. Talán most jött el a pillanat, mikor végre egy hosszabb szabadságot engedélyezzen magának és csak azzal foglalkozzon, ami önnek a legnagyobb örömet szerzi.

VÍZÖNTŐ (Aquarius) január 21. - február 19.

Mai nap lehetősége lesz bizonyítani rátermettségét és szakmai felkészültségét, mely talán karrierje szempontjából is mérföldkövet fog jelenteni. Ha lehetősége adódik, ne legyen rest és éljen vele, mert épp itt az ideje, hogy megmutassa, Önben sokkal több van mint, amit gondolnak. Egyéniségének és tehetségének olyan oldalát mutathatja meg, mely eddig rejtve volt munkatársai előtt és ezért nem is gondolkoztak azon, hogy új feladatokkal bízzák meg.

HALAK (Pisces) február 20. - március 20.

Eljött az ideje, hogy a jól megérdemelt szabadságát élvezze. Ne tétovázzon és vegye elő a bakancslistáját, s keljen útra. Felfrissülve és megújulva fog visszatérni, melynek nem csak családja, de főnöke is örülni fog. Anyagi téren is szerencsés időszak előtt áll, mert Fortuna maga mellé szegődött. Minden jól sikerül, amibe belefog, ezért itt az idő, hogy elgondolkozzon azon, hogy saját vállalkozást indítson, melyhez az anyagi segítség is megérkezik.

A többi csillagjegy horoszkópja itt folytatódik.


Ezotéria - Horoszkóp