A farmerokról pár szót

Levi Straussnak volt érzéke: az általa feltalált nadrágoknak köszönhetően a siker elmaradhatatlan volt. Az általa készült nadrág, vastag pamutból készült, karakteres kék színben, nagyon tartós és megbízható volt: nem csoda, hogy így megszerettük. A XIX. századtól, nem sok minden változott: azon túl, hogy a farmernadrág már minden szabásban és színben kapható. A mennyiség ennél a modellnél, tényleg annyi, hogy el lehet veszni, ezért ma megsúgjuk, hogy hogyan válasszunk férfi farmernadrágot.

Kezdésre: hogyan válasszunk férfi farmernadrágot?

Mielőtt rátérünk a megfelelő szabásra, érdemes elkezdeni a megfelelő méret kiválasztásánál. Az általánosan elfogadott mérettáblázat, két méretet tartalmaz: a derék szélessége és a lábszár hossza, ezért érdemes megismerkedni a méretekkel még a vásárlás előtt. Ez egy olyan mértékegység, amit nem centiméterben adnak meg: a sima méretet a 28/30-as mérettartománytól indul, egészen a 38/36 mérettartományig. Mindenképpen jegyezd meg, a saját méretedet. Ez azonban nem az egyetlen lehetőség: a boltokban, így, az Ozonee-nál is, klasszikus méretekkel rendelkezik, azaz az S mérettől, az L méretig. Itt már könnyebb dolgunk van, de a vásárlás előtt mindenképpen, csekkold le a ruha méretét.

Milyen farmernadrágot válasszunk, a masszív testalkathoz?

Térjünk rá a szabásra. Nem minden farmernadrágmodell néz ki jól a testalkaton. A legbiztosabb modell az, ami sima lábszárral rendelkezik, majdnem minden testalkathoz illik. Ugyanis teljes hosszúságban, ugyanazzal a szélességgel rendelkezik, amivel elrejtheted a masszív lábadat, illetve combodat. Ez egy olyan szabás, ami beválik a vékony testalkat esetében: ennek köszönhetően, a láb előnyösen fog kinézni.

Milyen férfi farmernadrágot válasszunk, vékony testalkathoz?

Hangsúlyozni szeretnéd, a karcsú alakot, vagy a konditeremben kidolgozott lábadat? Itt a slim típusú farmernadrág, azaz csőnadrág lesz a megfelelő választás. Illeszkedik, itt nem tudod elrejteni a testalkaton lévő hibákat, vagy a plusz kilogrammokat. A csőnadrág előnye az, hogy nagyon univerzális, és majdnem minden alkalomra fel tudod venni: például a fekete farmer nadrágot, bátran fel tudod venni, üzleti találkozókra is.

Talán joggerek?

Van még egy modell, amit érdemes figyelembe venni. A joggerek, egy nagyon divatos nadrág, ami gyakorlatilag minden testalkathoz illik, ugyanakkor kevésbé hivatalos, de jobban casual. A titka a pánt, ami a bokánál található, ennek köszönhetően, a lábszár laza lesz a lábadon, vagy jobban illeszkedő a combnál. Ha még nincsen ilyen a szekrényedben, muszáj ezen változtatnod! Ez egy rendkívül kényelmes és univerzális nadrág.

Azon gondolkozz, hogy milyen méretű férfi nadrágot vásárolj? Nem tudod, hogy melyik modell lesz számodra a leginkább Ideális? Olvasd el az útmutatónkat és nézz be az Ozonee boltjába. Itt nagyon sok modell vár rád, amit könnyedén hozzá tudsz illeszteni a testalkatodhoz és a saját preferenciáidhoz.


Ruházat