Biztos alapok

Mára már több mint 60.000 háztartásban bizonyított a 100%-ban hazai termék, a Nívó Biztonsági Ajtó. A bejárati ajtók olyan biztonsági felszereltséggel rendelkeznek, amelyek hosszú távon biztosítják az otthon védelmét és az ott élők nyugalmát. Biztonsági ajtóval nem kell attól tartanunk, hogy egy fárasztó munkanap után vagy nyaralásból hazatérve egy feldúlt lakásba érkezünk meg.

Egyszeri beruházással időtálló megoldást kapunk bejárati problémánkra, ha biztonsági ajtót választunk. A gyártó kínálatában több kategóriát is találunk, biztonsági felszereltségtől és külső kiviteltől függően. Akár standard, akár prémium kategóriájú ajtót rendelünk, egy betörésbiztos nyílászáróval leszünk gazdagabbak. Az akciós ajánlatokban zárt lépcsőházba és félig nyított kültérre is találunk ajtót.

Ön is biztonsági ajtót szeretne?

Ajánlatot a gyártó weboldalán található elérhetőségeken keresztül kérhetünk. A végleges megrendelés előtt a cég munkatársai helyszíni felmérés alkalmával rögzítik az ajtó méreteit, színét és egyéb elemeket, mint kilincs, zárszerkezet, üvegbetétek, stb. Minden ajtóhoz ajándék optikai kitekintő, belső gombfordító és öt garnitúra kulcs jár.

A megrendelt egyedi ajtók 2-3 hét alatt legyártásra, majd kiszállításra kerülnek. A szakszerű beépítés után tiszta és rendezett bejáratot vehet át az ügyfél. Ajtócserénél a régi nyílászáró elszállításáról is gondoskodnak a szakemberek. Az ajánlatkéréshez használhatjuk a honlapon található ajtótervező programot. Alkalmazásával szabadon kísérletezhetünk és képet alkothatunk egyéni elképzeléseinkről.

Jellemzők

A bejárati ajtó súlya egy mázsa felett van, ami már önmagában is biztos védelmet jelent. Az ajtókeret körkörös zártszelvény, amely több ponton kerül rögzítésre: kimozdíthatatlan a helyéről. Az ajtólap egy 1,5 mm vastag acéltáblával van megerősítve: betörhetetlen. A professzionális zárak 3-6 mobil és fix pontokon záródnak: feltörhetetlenek. 

A gazdag szín és kilincsválaszték mellett többféle mart mintázatból is választhatunk. A bevilágítóablakok és üvegbetétek száma és elrendezése is számos variánsban kérhető. Az ajtók készülhetnek egy- vagy kétszárnyú, illetve szimmetrikus és asszimetrikus kivitelben is. 


Otthon