Van megoldás!

Ma már olyan korszerű és modern eljárások, eszközök és implantátumok léteznek, mellyel rövid időn belül, fájdalommentesen szabadulhatsz meg a rossz fogaktól, pótlandó fogaid pedig tartósan és tökéletesen illeszkednek majd mosolyodhoz, akár egy életen át.

A megoldás a Nobel Biocare implantátumok gyártójától ma már Magyarországon is elérhető. A svéd implantátumokat gyártó cég a világ piacvezető vállalata. Bizonyítottan ők gyártják a legtartósabb implantátumokat, melyek akár 35-40 évig tökéletesek.

Nem mindegy, hogy a fogorvoshoz 5-6 vagy 15-30 évente kell járni, pláne, ha ekkora volumenű összegről és átalakításról van szó. A gyengébb minőségű implantátumok ugyanis gyakran 5, vagy 10 évet bírnak ki, azután teljes cserére szorulnak. És a procedúra kezdődik elölről. 

Sikertörténet 13 évvel ezelőttről

Egy 82 éves hölgy páciens érkezett a napokban egy fogászati rendelőbe, aki 13 éve teljesen fogatlan volt, majd teljes fogbeültetésen esett át. Visszakapta mosolyát, tökéletes alsó és felső fogsorral távozott, melyhez ezidáig hozzá sem kellett nyúlni. Azért látogatott el ismét a Halász Klinikára, ahol 13 éve kapott alsó és felső implantátumos cirkónium hidakat, mert egy kis darab lepattant az egyik fogpótlásból. A kontroll CT felvételen minden híd tökéletes állapotban volt. A 82 éves néni azt mondta, ha minden olyan jól működne, mint az implantátumai, szeretőt tartana.

Örök garancia

Ha nem elég a 35-40 év garantált élettartam, a gyártó, a Nobel Biocare élethosszig tartó gyári garanciát vállal termékeire! Tény hogy nem a legolcsóbb megoldás, de az eddigi tapasztalatok által biztosan állítják a fogorvosok, hogy az egyik legkiválóbb minőségű implantátumról van szó! Ha fontos fogaid épsége, ha nem bízod a véletlenre, ha nem szeretsz időpontról időpontra járni és hosszú perceket időzni a fogorvosnál, ha rendbe szeretnéd hozatni fogaidat, látogass el egy olyan helyre, ahol a Nobel Biocare termékeivel dolgoznak. A Halász Klinika kellemes környezetben vár Téged, legyen szó a legkisebb beavatkozástól a legbonyolultabbig bármiről. A hosszan tartó siker minden fognál garantált!


Egészség