A vállalatok számára, bármilyen területen is tevékenykedjenek, nélkülözhetetlen, hogy egy olyan magas színvonalú multifunkcionális eszköz legyen a kezükben, amellyel lépést tudnak tartani ezzel a felgyorsult világgal.

A vállalati szempontok figyelembevétele

Több osztályt működtető cégek esetében a vezetők már nagy hangsúlyt kell, hogy fektessenek a csoportok, osztályok hatékony együttműködésére, a dinamikus és interaktív csoportmunkára, valamint a zökkenőmentes és gyors kommunikációcserére.

Az AVmax kiemelt minőségű, de könnyen működtethető audio-, vezérlő- és vizuáltechnikai rendszerek megtervezésével és kiépítésével foglalkozik. Olyan (akár online) irodai tereket hoznak létre, amelyek a megfelelő mélységi szinteken integrálódnak a különböző szoftverekbe és hardverekbe, amelyeket a munkavállalók naponta használnak.

Fontos szempont számukra, hogy a kiépített komplex vizuál- és konferenciatechnológia bármilyen váratlan helyzetben megoldást nyújtson. Megalakulásuk óta több száz rendszertervezésen és kiépítésen vannak túl, és ügyfeleik körében a sport-, oktatási létesítményeken túl az üzleti élet kiemelt szereplői is helyet kapnak.

CISCO konferenciatechnika kiépítése egy informatikai nagyvállalatnál

A több mint 35 éves Microsec Zrt. bővítette munkaerőállományát, így új irodaházba kényszerült, melyet a Graphisoft Park területén egy új irodaépületben talált meg. A rendszertervezést több telefonos és személyes egyeztetés előzte meg, hogy a kivitelezésben esetlegesen felmerülő problémákat már előre kiküszöböljék.

A vállalat egyik tárgyalójában a korábban még nem használt, de napjainkra égetővé vált videokonferencia-rendszer kiépítésére volt szükség. A CISCO terméke egy olyan új all-in-one (központ és kamera egyben) eszköz, melyet egy TV fölé helyeztek el. Így a saját prezentáció folyamatosan látható a projektoron keresztül, valamint a “túloldalon” ülő videokonferencián résztvevő kollégák számára is.

A Microsec már korábban is a jól bevált filctollas táblákat használta, így ebben a teremben is meghagyták azt. A projektor egy 240 cm széles felületre vetít, de ha a cég munkatársai éppen nem használják, akkor írható felületként tovább funkcionál.

Ha érdekelnek a kivitelezés további egyedi megoldásai és technikai paraméterei, a részleteket az Esettanulmányról az AVmax oldalán elolvashatod, kérdés esetén pedig keresd a cég AV tanácsadóit!


Munka