Világmárkák mindennapi használatban

“Egy dologban biztosak vagyunk. A kiváló minőség, a gondos tervezés és a szakszerű tanácsadás hármasa garancia minden hozzánk forduló kedves vásárlónak, hogy biztonságosan, a legújabb fejlesztések felhasználásával készült ruhadarabokban végezhessék mindennapi munkájukat.” - mondja a cég képviselője. “Munkatársaink folyamatos továbbképzésével igyekszünk a lehető legkörültekintőbb segítséget és tájékoztatást nyújtani”.

A Portwest termékek kiemelt magyarországi partnereként az Épkézláb Munkaruha webáruház munkatársai elkötelezettek a minőségi termékek és a szakszerű tanácsadás mellett. Áruházuk kínálatában megtalálhatók a legismertebb nemzetközi márkák mellett magyar gyártók termékei is. 

Kényelem és biztonság találkozása

Aki tartósan a szabad levegőn tartózkodik a nap folyamán - akár munkavégzés, akár szabadidős tevékenység miatt -, pontosan tudja, mennyire fontos a jó kabát kiválasztása. A hétköznap is viselhető darabok mellett a munkavédelmi kabátoknak is megvan a maga divatja. 

Ez utóbbiaknál az egyik legjobb nemzetközi minősítéssel a Portwest kabátok rendelkeznek, melyek széles választéka már itthon is elérhető. Az elakadás megakadályozására speciális technikával levarrt zsebek, a kiváló tépő- és szakítószilárdsággal rendelkező anyagok és a csapadékkal szembeni tökéletes ellenállóképesség teszik az egyik legkedveltebb márkává a Portwestet.

Speciális kabátok speciális igényekre szabva

A munkavédelmi kabátok egyik különleges csoportját képviselik azok, melyek lángálló és antisztatikus tulajdonságokkal is rendelkeznek. A lánghatásnak ellenálló, valamint az elektromos feltöltődést csökkentő, illetve megakadályozó védőruházatnak elsődleges szerepe van az emberi élet védelmében és a testi épség megóvásában. A lángálló és antisztatikus dzsekik és kabátok nemcsak a szigorú szabványoknak, de a divatnak is megfelelnek. 

A speciális kabátok másik csoportját a jól láthatósági kabátok alkotják. Itt a kínálat az utóbbi években óriási fejlődésen ment keresztül. Ma már elvárás, hogy a fényvisszaverő csíkoknak a karokat és a lábakat teljesen körbe kell érniük, a csíkoknak pedig 50 mm szélesnek kell lenniük. Ezeknek az egyedi igényekre készült kabátoknak közös jellemzője, hogy mérettartó tulajdonságaik mosás hatására sem csökkennek.


Munka Ruházat