Autósiskola Budapesten és környékén több is van, ám az árak és a szolgáltatások minősége, az oktatás ideje nagy szórást mutat. A jogosítvány kalkulátor mindenféle regisztráció, vagy adatkérés nélkül tisztán és azonnal mutatja a számokat. 

A ReadyGo Autósiskola kalkulátora

Épp azért készítették el ezt az azonnal használható alkalmazást, hogy gyorsan képben legyél. Jól dönteni ma már sokkal egyszerűbb, ha online kiszámolod, hogy  mit és mikorra kapsz meg. Az áraknál nincs kisbetűs rész, mivel vezetési csomagokat kínálnak. A dolog lényege az, hogy aki így veszi, az a végeredményt szeretné elérni: a biztonságos és stabil vezetői tudást.

A jogosítvány kalkulátor az árat és időt mutatja azonnal 

Aki a nulláról indul, annak reális időre van szüksége ahhoz, hogy mindent megtanuljon és átmenjen mind az elméleti, mind pedig a gyakorlati vizsgákon. Ha azt vesszük alapul, hogy minden elsőre sikerül, nincs semmi probléma, akkor is időbe kerül. 

Pontos és friss adatokkal

Számos autósiskolában nem tudják pontosan megmondani, hogy aki letette az elméleti vizsgáit, az mikor kerülhet autóra, vagyis a gyakorlati oktatója mellé. 

Náluk az a jó hír, hogy aki beiratkozik, azt a teljes tanulási folyamat alatt végigkísérik, nincs közte azért szünet, mert tele van az oktatóik határidőnaplója, vagy nincs elég autó. Nyilván vannak népszerűbb és gyorsabban betelő időpontok, de ha valakinek számít az idő, akkor most tudni fogja mire számíthat. Sőt, még valami mást is -  bár ezt nem kell kiszámolni, hiszen mindig biztos.

Minőségi autósiskolai oktatás minden szinten

Mind az online tananyag, amely felkészít az elméleti vizsgára, mind pedig a gyakorlati oktatás körülményei az igényes elvárásoknak is megfelelnek. Nézd, ha te eleve egy nagyobb teljesítményű, modern, automata váltós autót fogsz vezetni később, akkor tanulhatsz eleve hasonló gépkocsin is! Sőt, akár az automata és a hagyományos váltót is egyszerre megtanítjuk, így sosem ér majd meglepetés. Ha még nincs jogsid számold ki mikorra lesz meg és mennyiért!


Autó Iskola