Kényelmi szolgáltatások a vendégeknek

Számos hotelben a lézeres kezeléseket igénybe vevő vendég számára extra szolgáltatásokkal szeretnék teljesebbé tenni az ott eltöltött időt. E rövid művelet során ugyanis mindenkinek lehetősége nyílik a pozitív lelki ráhangolódásra, és élmény varázsolható a kezelés napjából is.

Egy-egy kezelés során különböző szolgáltatások vehetőek igénybe a hévízi Hotel Európa fit****-nél, amennyiben másodmagával érkezne:

- 9:00 és 18:00 óra között adott a Standard kétágyas szoba használata, hiszen egy kezelés előtt vagy után felfrissítheti magát, várost nézhet vagy relaxálhat is. 

- A kísérő számára természetesen ezen időszak alatt korlátlan wellness használat biztosított. 

- Kettejük részére napi egyszeri főétkezés és egy ital is biztosított, de vendég lehet akár egy kávéra, süteményre is. A parkolás miatt sem kell, hogy fájjon a feje, mert térítésmentesen állhat meg a mélygarázsban.

Lézeres nőgyógyászati kezelések

Mára már lehetővé vált az olyan nőgyógyászati problémák megoldása is a technológia segítségével, amelyek eddig esetleg csak műtéttel vagy egyáltalán nem voltak gyógyíthatóak. A stressz inkontinencia vagy például a hüvelyfal süllyedés kezelése talán tabunak minősül sok helyen, azonban akadnak még olyan profi kezelések, amelyekkel kiküszöbölhetőek az ilyen és ehhez hasonló egészségügyi problémák is. Különböző kezelések adottak a területekre. A Hotel Európa fit**** lézeres intimplasztikájával a kisajak-kisebbítés terén oldhatja meg gondjait. Például igénybe veheti az IntimaLase, az InkontiLase, a RenovaLase vagy a ProlapLase kezelést.

Lézeres bőrgyógyászati kezelések

Sok ember vágya, hogy örökké fiatal maradjon, és a lézertechnológia most sokukat megörvendezteti, hiszen a legutóbbi fejlesztések egy új módszert hoztak létre a bőr természetes szépségének visszaállításában. A fiatalító program keretében a Twinlight vagy a Fotona 4D kezelésen is részt vehet. Az eredmény garantáltan nem okoz majd csalódást. 

Tudnivalók

Az exkluzív programok kizárólag a kezelés napján érvényesek, nem vehetőek igénybe más napon, valamint nem átruházhatóak. A fentebb említett szolgáltatások a kontrollvizsgálatok alatt nem használhatóak fel! A kényelmi szolgáltatást szükséges előre, külön egyeztetni.