Az esküvő gondolata a legtöbb nőt felvillanyozza, amelynek köszönhetően örömmel és lankadatlan lelkesedéssel kezd bele a tervezési folyamatba. Azonban egy esküvő megtervezése, megszervezése és lebonyolítása nem egyszerű feladat. 

Számos olyan tényezőre figyelmet kell fordítani, amelyre sok esetben még nem is gondolna az ember. Sokszor pedig olyan helyzetek adódnak, amelyeket minél gyorsabban és minél hatékonyabban orvosolni kell annak érdekében, hogy gördülékenyen zajlódjon az esemény.

Amennyiben már kiválasztottad a tökéletes helyszínt, megvan a legideálisabb dátum, megtaláltad álmaid esküvői ruháját, és már kész a vendéglista, akkor ideje elgondolkodni a nélkülözhetetlen és a szemet gyönyörködtető dekoráción.

Miért kérj segítséget a dekoráció megálmodásában?

Sok esetben jól jön egy kis segítség, főleg olyantól, aki már számos esküvőn jelen volt, aki tudja, hogy mire érdemes odafigyelni, vagy tisztában van azzal, hogy melyik szín mutat jól együtt, és melyik minta egészíti ki a másikat.

Dekoráció tekintetében is kellő kreativitással, képzelőerővel, stílusérzékkel és szépérzékkel kell rendelkeznie. Azonban ma már számos olyan szolgáltatóval találkozhatsz a piacon, akiknek hivatásuk az, hogy esküvőd napja egy villámcsapásra életed legboldogabb és legönfeledtebb napjává váljon. 

Sokéves tapasztalatuknak, elkötelezettségüknek és elhivatottságuknak hála, nyugodt szívvel rájuk bízhatod az esküvőd dekorációját. Ebbe beleszámít a komplett dekorációs szolgáltatás mellett a virágcsokrok, a díszek, a kiegészítők és a grafikai elemek megtervezése egyaránt, amelyben megjelenő összhang és harmónia teszi kerek egésszé a felejthetetlen rendezvényt. 

A kulcs az egyediségben rejlik

Annak ellenére, hogy bizonyos sémák alapján dolgoznak, hisznek a változatosság erejében, és minden egyes dekoráció az életüket összekötő pár stílusát és egyedi vonását tükrözi. Ennek köszönhetően nincs két egyforma esküvő és nincs két egyforma dekoráció sem. Az, hogy valamilyen külső cégre vagy szolgáltatóra bízod esküvőd dekorációjának megtervezését és véghez vitelét, nem azt jelenti, hogy innentől nincs beleszólásod a folyamatokba. 

Szívesen veszik a közös ötletelést, a tervezést, és mindezen felül részt vesznek az esküvői helyszín előzetes bejárásában egyaránt. Amellyel nem csak hozzátok, de a helyszín stílusához is igazítják elképzeléseiket. Legyen szó rusztikus, letisztult modern vagy bohém stílusról, minden esetben számíthatsz kreativitásukra.