Jogos ez a kritika a LED csillárokkal szemben?

Nos, némelyikre sajnos valóban igaz a fenti állítás, hiszen számos darab általános “UFO” formákkal jelenik meg, esetleg a kör mellett befigyel egy kis ovális, netán sokszög, illetve némi csillogásra emlékeztető megjelenést is kaptak, s ezzel már igen sok mindent megtettek a dizájnért.

De szerencsére mára már megérkeztek azok a mennyezeti lámpák is, amelyek képesek arra, hogy nemcsak a LED lámpákról, hanem úgy általában véve a csillárokról is megváltozzon a gondolkodásmódod. A legjobb, ha megnézzük a Lightmyhouse.hu mennyezeti lámpáit.

Valódi dizájn és stílus a mennyezeti csillárok között

Egy lakás berendezése, az enteriőr kialakítása mindig komoly feladat, hiszen az otthonunk fontos, központi szerepet tölt be az életünkben, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen környezetbe érkezünk haza nap mint nap. 

Stílusból természetesen nagyon sokféle létezik, éppen ezért van az, hogy nem mindegy, mit mivel párosítunk. Kivéve persze akkor, ha kifejezetten az eklektika megvalósítása a célunk, habár még azt is jellemzően valamilyen elv mentén alakítják ki.

Egy különleges megjelenésű hétágú csillár, amely egyrészt markánsan képes uralni a teret, s így valódi dekorelemként működik, másrészt többféle stílushoz is igazodik, bizonyára mindenki figyelmét felkelti. 

Ha még ehhez megemlítjük azt is, hogy minderre egy LED csillár képes, amely közben rendelkezik minden más pozitív tulajdonsággal is, amellyel a LED-ek dicsekedhetnek, akkor már teljesen biztos, hogy senki nem megy el érdeklődés nélkül az állítás mellett.

LED csillár csupa kiváló jellemzővel

Gondolkodtál már azon, hogy mi minden funkcionálhat egy térben dekorációelemként? Általában a csillárokat nem szokták az első helyen említeni, noha egy mennyezeti lámpának mindenféleképpen fontos szerepe van a térben, amely világítást biztosítva még markánsabban érvényesül. 

A hétágú lámpa tökéletesen passzol a modern otthonokba, de egy art deco dizájn mellett is szépen érvényesül. Akár néhány hangsúlyos elemet megengedő, egyébként minimalizmusra törekvő otthonban is csodás kiegészítő lehet. Kiválóan érvényesülhet éttermek vagy szállodák mennyezetén egyaránt.

A LED lámpa rendkívül takarékos, ezért környezetbarát is egyben. Ahogy a Lightmyhouse.hu LED lámpáira ez általában jellemző, erre a modellre is igaz, hogy választható, illetve távirányító segítségével változtatható a LED-ek fénye aszerint, hogy inkább hideg vagy inkább meleg fénnyel világítson. Míg az előbbi remek választás olyankor, ha dolgozni vagy tanulni szeretnénk, a pihenésnek inkább az utóbbi kedvez majd.


Otthon