Hány személyes, hány órára?

A PLS Partylimuzin kínálatát tekintjük át, ahol 2 ragyogó limuzin áll a rendelkezésünkre. Az egyik egy 8+1 személyes Lincoln Town Car, ami hófehér színben gördülhet értünk, ha éppen úgy kívánjuk. Ez 1 órára 19 900 forintot kóstál. Tehát ennyiért nagyon sokféle programot választhatunk 1 óra időtartamra, mint amilyen a partyszervíz, egy városnézés vagy épp egy legény- vagy leánybúcsú.

A PLS Partylimuzinnál nagy segítségünkre vannak abban is, hogy akár egy lánykéréshez is tökéletes díszletet nyújtsanak a kocsival, de nem mindegy, hogy mennyi időre béreljük ki. Ebben segítenek, hiszen a tervek fényében már jóval egyszerűbben lehet kiválasztani a megfelelő bérlési időt. Két órára 40.000 forintot kell fizetnünk érte, míg efölött minden óra plusz 15.000 forintot jelent.

A Chrysler 300 C egy csodaszép gold glitter színű limuzin, ami egyedileg készült, így csak egy van belőle a világon. Felfelé nyíló lambo doorjának köszönhetően meglehetősen nagy feltűnést kelt, így biztosan nem marad észrevétlen a városi közlekedésben. Ezt a gyönyörű limuzint 1 órára 29.900 forintért bérelhetjük ki.  2 órára 50.000 forintba kerül, míg 2 órát meghaladó időtartam esetén minden újabb óra 20.000 forintot tesz ki.

Feltételek és lemondás

A rendelési feltételek közé tartozik, hogy a megrendelő minden esetben felel az autó állapotáért, valamint azért, hogy minden résztvevő úgy használja, ahogy azt kell. Erről természetesen minden résztvevőnek tudnia kell. Ha esetleg kár keletkezik, akkor azt a megrendelő köteles megtéríteni. Ha a sofőr azt észleli, hogy rendbontás van a limuzinban, azonnal megszakíthatja az utazást.

A választott szolgáltatást előre a helyszínen kell kifizetni. Az előleg, amit a foglaláskor fizetünk, az nem jár vissza 100 százalékban, ha lemondjuk vagy éppen módosítjuk a programot. Sőt, ha azon a héten mondjuk le, amikor esedékes lenne a program, akkor csak az előleg 60 százalékát kapjuk vissza.

Pest megyében vannak területek, amire vonatkozik az ingyenes kiállás, de persze az sem ritka, hogy a limuzin bérlés ára helyenként változó. Hogy naprakészek lehessünk a kérdésben, mindenképp érdemes felkeresni a honlapot, vagy felhívni őket a megadott elérhetőségen. Ne feledjük, ma már bárki bérelhet limuzint, ezért éljünk is vele!


Autó Laza